Pentru România este crucial ca Donald Trump să rămână președinte


Pentru România este crucial ca Donald Trump să rămână președinte

Încetați să vă mai informați citind traduceri din New York Times sau uitându-vă la CNN, dacă vreți să înțelegeți ce se petrece în Statele Unite. Când lecturați New York Times, de exemplu, amintiți-vă că mai mulți jurnaliști au fost alungați de la acea publicație pur și simplu fiindcă au îndrăznit să susțină că ar trebui să existe o mai mare diversitate de opinii, nu fiindcă și-ar fi permis să-l susțină pe Trump. New York Times, la fel ca multe alte ziare și televiziuni de aici din State, au ajuns niște instrumente de propagandă agresivă puse în slujba unei stângi tot mai radicale și mai violente.

De aceea vă spun: uitați-vă la fapte, nu la isteria din presa stângist-liberală. Pentru România, regimul Trump a însemnat mai multă securitate și protecție în fața Rusiei. Acum, când la București a fost alungată Ciuma Roșie, încep să apară și beneficiile economice. Să nu uităm că, prin 2017, Dragnea se gudura pe lângă regimul Trump și a fost tratat așa cum merita: ignorat! Visul Satanei de Teleorman era o poză la Casa Albă. Nu a obținut-o!

Doar în ultimele zile, România a încheiat cu guvernul SUA mai multe acorduri:

- O foaie de parcurs privind cooperarea militară pe următorii zece ani.

- Un acord privind cooperarea nucleară

- Un împrumut extrem de favorabil de la banca americană de export-import pentru construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă

Noul ambasador al SUA la București, Adrian Zuckerman, a atacat Ciuma Roșie cum nu a mai făcut-o nici un alt diplomat, nici american, nici din alt stat aliat. Zuckerman a abandonat discursul pro-gay și a înțeles că România, dincolo de strigătele câtorva sexo-marxiști, rămâne o țară creștină.

Ușor, ușor, China comunistă își pierde influența în România, influență nefastă construită de regimurile pesedisto-corupte Adrian Năstase, Victor Ponta și Liviu Dragnea, iar regimul Trump a sprijinit puternic această direcție.

Un guvern de dreapta la București poate construi împreună cu administrația Trump: poate construi proiecte economice reciproc avantajoase și, pe termen mediu, poate elimina obligativitatea vizelor. Dacă democrații vor ocupa Casa Albă, veți vedea corupție – de tipul traficului de influență făcut de familia Biden în Ucraina - și ocheade între Washington și Moscova, ignorând interesele țărilor din Europa de Est.

Știu și faptul că sondajele citate în presa română arată că democrații sunt în frunte. Mint. Așa s-a întâmplat și-n 2016, iar Hillary Clinton a luat bătaie. Victoria va fi decisă de majoritatea tăcută, sătulă de jafurile și anarhia la care democrații sunt complici prin tăcere (cel puțin...). O majoritate care s-a săturat să fie acuzată de rasism – toți albii ar fi rasiști, ni se spune acum - și care, în schimb, e preocupată de economie. Mulți tac acum, fiindcă s-a ajuns departe cu violențele, violențele fizice împotriva celor care-l sprijină pe președintele Trump. Dar cei care azi tac, mâine vor merge la vot.

Alegerile din acest final de an și din SUA, și din România, trebuie să aducă la putere regimuri de dreapta. Doar ele vor avea soluții pentru criza economică post-pandemie și instabilitatea internațională generată de această criză medicală.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.