Primarul ales al S6 oprește robinetul cu bani publici pompați către #MafiaMedia și îi așteaptă pe Gâdea și Ciutacu în instanță: "CNA i-a amendat pentru ceea ce mi-au fabricat!"


Primarul ales al S6 oprește robinetul cu bani publici pompați către #MafiaMedia și îi așteaptă pe Gâdea și Ciutacu în instanță: "CNA i-a amendat pentru ceea ce mi-au fabricat!"

Primarul ales al Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, a declarat astăzi că nu va acorda bani publici oficinelor de propagandă ale PSD, Antena 3 și România TV. Amintim că tonomatul cu fise de la România TV, Victor Ciutacu, a inventat un interlop pe care l-a învățat să repete obsesiv poezia că l-ar susține pe Ciucu în lupta pentru Primăria Sectorului 6, doar pentru a-l plimba pe sticlă cu scopul de a-i aduce prejudicii de imagine candidatului Alianței PNL-USR-PLUS. Manipularea a fost preluată imediat și de Antena 3. În ciuda eforturilor sistematice ale A3 și RTV de a-i aduce prejudicii de imagine, Ciprian Ciucu a câștigat detașat bătălia pentru funcția de primar al Sectorului 6 în fața pesedistului Mutu.

CITIȚI ȘI: Ciprian Ciucu șterge pe jos cu tonomatul Victor Ciutacu: ”Așa arată JEGUL!” Primarul PSD-ist și penal Gabriel Mutu a comandat linșarea mediatică a lui Ciucu. Mizeria Antena 3

Mai mult, Ciucu a precizat astăzi pe Facebook că CNA a amendat România TV și Antena 3 pentru fake news-urile pe care le-au fabricat despre el. În acest sens, primarul ales al Sectorului 6 le-a transmis trompetelor de la cele două posturi de televiziune că îi așteaptă în instanță.

Redăm comunicatul liberalului:

"În aceeași zi...

După ce mi-a fabricat împreună cu Gâdea (Antena 3) “relații cu interlopi” despre care nu auzisem și nu știam că există, Ciutacu (România TV) s-a simțit deranjat că am spus că reprezintă ceea ce este mai oribil în presă și mă dă în judecată, cică “banii mei nu-l încurcă”. Eu am înțeles cum își face el banii și probabil că este foarte bogat, incomparabil mai bogat decât mine, doar că nu o să-i vadă.

Partea ironică este că tot azi am aflat că CNA amendează și România TV și Antena 3 pentru ceea ce mi-au fabricat. Sumele sunt minuscule, raportate la banii lor, respectiv de 7.500 de lei pentru România TV și 15.000 de lei pentru Antena 3, dar în fine, gestul contează. De descurajat, nu-i descurajează, din contră. Dar ne vedem în justiție!

Sunt convins că vor continua să mintă în ceea ce urmează, că mă vor “toca” și vor aduce multă ură spre mine, așa cum doar ei știu să o facă, fabricând și mințind pe față. Mă aștept la orice, deja și-au probat ticăloșia. Bani, bani publici, de la Primăria Sectorului 6 nu or să mai vadă.

Cine știe, poate la un moment în timp se va termina în țara acesta cu acest mod oribil și ticălos de a face “presă”! Dar ce fac acești oameni, linșaje mediatice cu informații inventate, doar presă nu este!

Din partea mea rămâne cum am stabilit: doar dispreț".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.