Mitică Dragomir se ia la trântă cu PSD: "Nu renunț! Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul!"


Mitică Dragomir se ia la trântă cu PSD: "Nu renunț! Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul!"

PSD încearcă să se descotorosească de personajele aduse de Firea pe lista partidului pentru Consiliul General al Capitalei. Este vorba despre Petre Roman, Mitică Dragomir, respectiv Anghel Iordănescu, potrivit Europa Liberă.

"Mi se pare normal să fie retrași, nu au contribuit cu nimic în campania electorală, nu au ajutat partidul. Trebuie să luăm decizia în zilele următoare, dar toți cei care au venit din afara partidului ar trebui să fie retrași. Lista pentru Consiliul General va trebui validată la centru", a declarat pentru Europa Liberă un pesedist din București.

De altfel, Petre Roman, acuzat pentru crime împotriva umanității în dosarul Mineriadei, a anunțat că se va retrage de pe lista PSD pentru Consiliul General.

"Eu am renunțat la mandat. Am făcut cerere de renunțare, având în vedere că Gabriela Firea nu a câștigat și PSD e în opoziție. Practic, nimic din ce îmi propusesem, proiectele pe care le-am propus erau complet blocate. Având în vedere compatibilitatea destul de redusă cu grupul de acolo, am renunțat", a declarat Petre Roman.

În schimb, Mitică Dragomir nu renunță așa ușor, spunând că el este un organ ales de popor: "Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am făcut ședința… Eu nu renunț. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul".

CITIȚI ȘI: Politiciana FAKE Gabriela Firea. Fosta primăriță PSD îi păcălește pe bucureșteni că va lupta și mai mult pentru Capitală, așa cum i-a mințit cu candidaturile foștilor fotbaliști Cornel Dinu și Daniel Pancu

De asemenea, amintim că și fotbaliștii Daniel Pancu și Cornel Dinu s-au retras de pe lista PSD pentru Consiliul General al Capitalei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.