Clotilde Armand: "Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat!". Decizia luată de BEM


Clotilde Armand: "Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat!". Decizia luată de BEM

Manipulările pesediste cu iz kremlinist în legătură cu alegerile locale de la Sectorul 1 și tentativele pesedistului Dan Tudorache de a ține cu dinții de scaun, deși a pierdut alegerile, nu au avut succes.

CITIȚI ȘI: OFICIAL! BES demontează cea mai odioasă manipulare lansată vreodată de Antena 3: "Persoana care caută printre saci lucrează în cadrul Primăriei Sector 1!"

Clotilde Armand, candidata susținută de USR-PLUS-PNL, câștigătoare a scrutinului electoral din data de 27 septembrie, a anunțat duminică că Biroul Electoral Municipal a decis că în cazul Sectorului 1 nu se anulează alegerile și nici nu se mai renumără voturile.

"Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat", a subliniat Armand.

"Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1", a scris Armand pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.