VIDEO. PSD recurge la metode mizerabile de a sabota contracandidații. Ciucu: "De o oră îmi este atacat telefonul mobil!"


VIDEO. PSD recurge la metode mizerabile de a sabota contracandidații. Ciucu: "De o oră îmi este atacat telefonul mobil!"

Candidatul dreptei unite la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a făcut un live pe Facebook în care a prezentat faptul că, în ziua votului, primarul PSD Gabriel Mutu recurge la metode murdare pentru a-și sabota rivalii politici. Concret, Ciucu a arătat că este sunat încontinuu de un număr ascuns pentru a nu fi lăsat să comunice cu echipa. Mai mult decât atât, liberalul a semnalat că același lucru i se întâmplă și unei mări parți din echipa sa.


Ciprian Ciucu: "O să vă arăt mizeria din această campanie electorală, care continuă până în ziua alegerilor. În timp ce fac acest live, de o oră îmi este atacat telefonul mobil. Acum am închis și voi fi imediat sunat de către echipa unui contracandidat, de pe număr ascuns. După cum vedeți îmi este atacat permanent telefonul. Dau decline apelului, l-am închis, iar imediat va suna din nou telefonul. Mie și unei părți mari din echipa mea ne sunt atacate telefoanele ca să nu putem comunica între noi. Acel contracandidat apelează până în ultima zi la cele mai murdare mijloace de campanie. Sună în continuare de pe număr ascuns. Dacă răspund nu se aude nimic. Mai mult, sună și al doilea telefon, de pe a doua linie. Scopul lor este ca să blocheze comunicarea dintre mine și echipa mea. Îmi este atacat telefonul mie și echipei mele. Așa se face campanie, astăzi, în 2020. Eu știam această metodă. Mi-a propus-o și mie cineva la un moment dat, dar mi s-a părut atât de absurdă și de ridicolă, de a-l bloca pe unul dintre contracandidații mei în ziua alegerilor, încât nici măcar nu am băgat-o în seamă. Mi s-a părut absurd să apelez la astfel de tactici murdare".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.