Primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, FURĂ voturi! Mai multe situații, semnalate de candidatul dreptei unite: "Democrația nu este la cheremul mafioților!"


Primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, FURĂ voturi! Mai multe situații, semnalate de candidatul dreptei unite: "Democrația nu este la cheremul mafioților!"

Candidatul dreptei unite la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a avertizat duminică că edilul pesedist în funcție, Daniel Florea, vrea să câștige un nou mandat prin metode murdare, începând furtul de voturi. În una dintre situații, "un alegător a descoperit un buletin de vot ștampilat deja cu ciuma roșie", a avertizat liberalul.

În acest context, Băcanu a anunțat că vor fi redactate o serie de plângeri pentru a fi stopată frauda orchestrată de primarul PSD Daniel Florea.

Redăm comunicatul liberalului:

"La Sectorul 5 a început furtul de voturi! SHARE va rog!

UPDATE - am surprins a 3-a tentativă!

UPDATE 2 - buletin ștampilat la intrarea în secția 876, metoda suveică.

UPDATE 3 - Sectia 1021 - ștampilă lipsă! Au furat o ștampilă!

UPDATE 4 - Sectia 852, Colegiul Tehnic Energetic, au fost date mai multe buletine de vot unei singure persoane, colegii fac contestatie

UPDATE 5 - la secția 876 se cercetează reclamația unui alegător care a descoperit un buletin de vot ștampilat deja cu ciuma roșie.

UPDATE 6 - la secția 932 o doamnă care a venit la vot a avut trei buletine de vot primar general fără ștampila secției de vot

Colegii mei i-au prins deja de 2 ori pe reprezentanții PSD-ALDE distribuind mai multe buletine de vot pentru Primar General și Primar de Sector către anumiți votanți, anume aleși. Aceștia se întorceau cu buletinele de vot ștampilate și au fost surprinși înainte de a le introduce în urne.

Acum se redactează plângeri de către echipa noastră. Stop furt, stop vot multiplu, democrația nu este la cheremul mafioților! Cetățenii sunt cei care trebuie să decidă!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.