Stelian Tănase îl nimicește pe șeful PSD Marcel Ciolacu: Hai sictir! PSD este o MAFIE. Ce obraz gros trebuie să ai să vii cu bazaconii d-astea! Ce nerușinare!


Stelian Tănase îl nimicește pe șeful PSD Marcel Ciolacu: Hai sictir! PSD este o MAFIE. Ce obraz gros trebuie să ai să vii cu bazaconii d-astea! Ce nerușinare!

Deși e boss-ul și produsul PSD, un partid de infractori care a emanat guverne strâns legate de lumea interlopă, baronul agramat Marcel Ciolacu îl acuză pe ministrul liberal al Internelor, Marcel Vela, că ar fi dezvoltat apucături similare cu cele ale infractorilor.

În acest context, Ciolacu este spulberat de istoricul și scriitorul Stelian Tănase, pe Facebook, acesta amintind un aspect ce ține de ordinul evidenței: ”PSD este în sine o mafie (…) Ce obraz gros trebuie să ai să vii cu bazaconii d-astea! Ce nerușinare! O fi de la pandemie sau de la alegeri!?”.

Vă prezentăm comentariile lui Stelian Tănase:

”Ciolacu a iesit pe fb țantoș ca lupul moralist. Citez – ‹Legea nu există pentru Vela! Când stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleaşi obiceiuri!›

Hahaha, Sau pe scurt – cum zice vecinul meu ‹Hai sictir!› Păi, bine dom Ciolacu, cine a stă de 30 de ani bot in bot cu interlopii? PSD e cunoscut ca un partid de interlopi. A dat guverne strins legate de lumea interlopă. A guvernat adesea mafiotic. PSD este în sine e o mafie.

Ce obraz gros trebuie să ai să vii cu bazaconii d-astea! Ce nerușinare! O fi de la pandemie sau de la alegeri!?

Unde s-au făcut cele mai mari averi în țara asta dacă nu în PSD pe mînă cu interlopii, prin tilhării și jaf la drumul mare? Cîți infractori sunt/au fost în PSD? Ciți penali au carnete PSD în buzunar!? Ce vii cu gogorița asta acum!? Pe cine crezi că prostești!

Dom Ciolacu, nu te mai zgîria pe ochi! Un îndemn onest – Las-o jos că măcăne!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.