Boc și Rareș Bogdan, război total cu mafia PSD-Ponta din Bacău: "Îl susțin pe Lucian Viziteu pentru funcția de primar! / Duminică seara la ora 21 Bacăul va fi eliberat de clica mafiotă creată de Adrian Năstase!"


Boc și Rareș Bogdan, război total cu mafia PSD-Ponta din Bacău: "Îl susțin pe Lucian Viziteu pentru funcția de primar! / Duminică seara la ora 21 Bacăul va fi eliberat de clica mafiotă creată de Adrian Năstase!"

Primarul Clujului Emil Boc și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-au implicat în campania electorală de la Bacău pentru a scăpa județul într-un final de PSD și Pro România. În acest sens, Boc a anunțat că îl susține pe Lucian Viziteu pentru funcția de edil al orașului Bacău, candidat care are în spate două formațiuni politice, USR-PLUS și PNL. 

Boc: "Îl susțin pe domnul Lucian Stanciu Viziteu pentru funcția de primar al Municipiului Bacău. De ce îl susțin? În primul rând pentru faptul că apreciez că are expertiza și experiența necesară să ducă Bacăul la nivelul următor de dezvoltare în special prin atragerea de investiții și de locuri de muncă bine plătite și prin creșterea calității vieții în oraș. Prin creșterea calității vieții, eu înțeleg o viață mai bună în domeniul sănătății, al educației, al infrastructurii, al mediului, al tot ceea ce înseamnă act cultural, adică adică de a aduce la Bacău calitatea vieții pe care și-o doresc toți cetățenii acestui oraș, să fie o viață comparabilă cu cea din multe orașe europene și din România. De aceea, pe 27 septembrie vă invit să votați Lucian Stanciu Viziteu pentru funcția de primar al Municipiului Bacău, pentru a aduce Bacăul în rândul orașelor europene în materie de salarii bine plătite și de o calitate a vieții comparabilă cu nivelul european".

De asemenea, Rareș Bogdan a îndemnat băcăuanii să se uite către orașele conduse de liberali, Timișoara, Oradea, Deva, Arad, Alba Iulia pentru a fi înțeleasă nevoia de depesedizare a Moldovei.

"Au fost 30 de ani de hoție, de sfidare, 30 de ani în care o clică mafiotă a făcut averi colosale. Nu cred că există o clică mai perfidă, mai ahtiată după bani decât cea creată sub oblăduirea lui Adrian Năstase în perioada 2000-2004 și care a ajuns cu tentaculele până în ziua de astăzi. Totul a început atunci și iată că continuă până azi. Până când? Până duminică seara la ora 21 când Bacăul va fi eliberat, când Bacăul va intra pe autostrada dezvoltării, investițiilor, se va ralia la acest adevărat Plan Marshall, la cele 83 de miliarde de euro negociate de președintele Klaus Iohannis împreună cu un guvern liberal care va ocupa Palatul Victoria pentru 4 ani și 3 luni", a subliniat liberalul.

Rareș Bogdan: "Mă bucur că a decis să intre în această bătălie pentru a schimba cu ajutorul unei echipe fantastice fața și viața în această comunitate. Mă bucur că ați avut mintea și tu și Ionel să faceți o alianță care va guverna de altfel România din decembrie 2020. Astfel, ați anulat orice posibilitate a atacurilor reciproce care nu fac decât să bucure adversarii noștri din partea stângă a eșichierului politic. Eu am venit pentru că sunt absolut convins că cei doi, din dreapta și din stânga mea, vor conduce județul și orașul și mai ales pentru a-i anunța pe români că a început eliberarea Moldovei, o eliberare care se va vedea duminică seara. Vă amintiți cu toții imaginile din seara alegerilor în care harta României în interiorul arcului carpatic era de o culoare, galben și puțin verde, iar în rest era roșie cu mici petice galbene. Ei bine, de data asta lucrurile se vor schimba. Pentru prima dată în 30 de ani numărul județelor galbene portocalii și albastre din Moldova, ca să fiu corect cu colegii noștri din USR-PLUS, va fi net superior. În Moldova cei din PSD nu vor mai avea decât maxim 1-2 județe. Bacăul va fi câștigat de dreapta. Dacă ați vedea cum arată viața în orașele conduse de liberali și sunt atâtea exemple, Timișoara, Oradea, Deva, Arad, Alba Iulia, v-ați da seama de ce trebuie încercată o altă administrație. Au fost 30 de ani de hoție, de sfidare, 30 de ani în care o clică mafiotă a făcut averi colosale. Nu cred că există o clică mai perfidă, mai ahtiată după bani decât cea creată sub oblăduirea lui Adrian Năstase în perioada 2000-2004 și care a ajuns cu tentaculele până în ziua de astăzi. Totul a început atunci și iată că continuă până azi. Până când? Până duminică seara la ora 21 când Bacăul va fi eliberat, când Bacăul va intra pe autostrada dezvoltării, investițiilor, se va ralia la acest adevărat Plan Marshall, la cele 83 de miliarde de euro negociate de președintele Klaus Iohannis împreună cu un guvern liberal care va ocupa Palatul Victoria pentru 4 ani și 3 luni. Și nu vom fi singuri. Nici nu e normal să fim singuri pentru a nu exista niciun fel de derapaj, căci puterea absolută corupe, influențează, derapează. Tocmai de aceea aici la Bacău s-a format o alianță a dreptei, o alianță care după 30 de ani va schimba în bine această țară".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.