Stelian Tănase: "Grecia e aproape! Fostul cîrnățar Ciolacu caută haosul cu lumânarea ca să profite cumva!"


Stelian Tănase: "Grecia e aproape! Fostul cîrnățar Ciolacu caută haosul cu lumânarea ca să profite cumva!"

PSD a aruncat marți în aer bugetul de stat prin adoptarea în Parlament a majorării cu 40% a pensiilor, dar și prin votarea altor cheltuieli nesustenabile, fără a indica sursa de finanțare. 

CITIȚI ȘI: Orban relevă dezastrul creat de asasinii economici de la PSD: "Îi rog pe bunicii noştri să mă creadă pe cuvânt că mărirea punctului de pensie de 14% e maximul pe care ni l-am putut permite!"

CITIȚI ȘI: Ziua Z pentru economia României. Cîțu dă de pământ cu PSD: "Le garantăm românilor că nu vom arunca țara în aer! Legea a fost făcută fără sursă de finanțare!"

În acest context, politologul Stelian Tănase a tras o serie de concluzii, atrăgând atenția că Ciolacu, indiferent de consecințele acțiunilor PSD pentru România, "caută haosul cu lumînarea ca să profite cumva" din punct de vedere electoral. Totodată, Stelian Tănase a punctat efectele cheltuielilor bugetare votate ieri de PSD&Co. în Parlament.

Stelian Tănase, pe Facebook: "Există o poză cu Ciolacu. Imaginea îl arată trăgînd cu pistolul ca-ntr-un film western. Ei bine, fostul cîrnățar actual lider PSD a trecut de pe ecran în sala de spectacol. Zice spre Orban - Banii sau viața! Sus mîinile că trag! Bancul lui de alegeri este cererea nerealistă să se mărească pensiile acum cu 40%. Caută potopul. Dacă ar fi din banii lui de acasă ar fi OK, dar banii respectivi nu există nici în bugetul statului. Cînd PSD a fost gonit din palatul Victoria, bugetul - pardon - era gol-goluț. Pe Ciolacu îl doare fix în bască de pensionari, îl doare în schimb nasol de alegeri. E în degringoladă și se agață de orice pentru a supraviețui. Așa că a devenit iresponsabil și cinic.

Degeaba liberali își întorc buzunarele pe dos și arată că sunt goale. Degeaba subliniază pericolele. Să fim depunctați ca țară, să cadă leul și mai tare, să crească urît deficitul și să ne imprumtam mult mai scump. România riscă să devină un jeg în tranzacțiile pe piețele externe. Guvernul va fi silit în această situație să dea drumul la tiparnița de bani, iar cei 40% se vor dovedi o iluzie. Inflația va înghiți puterea de cumpărare, aceasta va scădea drastic. Cu aceiași bani vom cumpăra mult mai puțin, Grecia e aproape, dragilor! Cînd a fost criză acolo eram morți de frică să nu vină și la noi nenorocirea. Ați uitat? Ciolacu vrea acum să arunce România într-un scenariu identic. Nici un preț nu este prea mare pentru el. Nici chiar România scoasă de el la mezat. Pe scurt, caută haosul cu lumînarea ca să profite cumva. Ciolacu trebuie oprit".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.