Raețchi face radiografia propagandei PSD: "Se unesc spontan sub steagul oricărei tâmpenii și sunt gata să meargă până la căpăt în bătălie!"


Raețchi face radiografia propagandei PSD: "Se unesc spontan sub steagul oricărei tâmpenii și sunt gata să meargă până la căpăt în bătălie!"

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a făcut o radiografie a propagandei PSD, Antena 3, România TV&Co., care și înaintea alegerilor locale a scos arsenalul de dezinformări, de data aceasta mai ales contra candidatului dreptei unite la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

În acest context, Raețchi a punctat că propagandiștii PSD sunt complet rupți de realitate și oricât ar fi de fals și odios mesajul lansat pentru a intoxica opinia publică, toate trompetele pesediste se solidarizează și preiau punctajul.

"Se unesc spontan sub steagul oricărei tâmpenii și sunt gata să meargă până la căpăt în bătălie", a precizat liberalul.

"Știți care e marea eroare a propagandei PSD, eroarea care i-a nenorocit de fiecare dată înaintea unei confruntări electorale decisive?

Faptul că stau numai ei între ei. Nu sunt obișnuiți să asculte vocea celorlalți și strivesc sub insulte orice îi contrazice. Ca nobilii de la începutul secolului XX, încuie ușa, strâmbă din nas și se elogiază reciproc toată ziua, refuzând sa vadă ca revoluția a ajuns pe strada lor.

În felul ăsta, se radicalizează și se confirmă la nesfârșit unul pe altul, devenind tot mai rupți de realitate pe măsură ce se apropie ziua votului. Nu au niciun sistem de verificare și depistare a erorilor și mesajelor greșite: doar "bravo!", "așa e!", "le-ai zis-o!". Dacă unul apucă să înjure Diaspora, să anunțe un complot al statului paralel - orice! - toți se solidarizează, confirmă mesajul, ba chiar ridică miza. Se unesc spontan sub steagul oricărei tâmpenii și sunt gata să meargă până la căpăt în bătălie.

Așa se face că, în ziua alegerilor, sunt toți cu nervii la pământ, radicalizați dincolo de ridicol, trăind într-o lume fictivă și absurdă, care irită societatea și o împinge să iasă la vot pentru a sancționa toată această sminteală.

Tot ce vă rog e să nu-i întrerupem cumva", a scris liberalul pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.