Lacrimi electorale la Antena3. Dana Budeanu a plâns mai convingător ca Traian Băsescu


Lacrimi electorale la Antena3. Dana Budeanu a plâns mai convingător ca Traian Băsescu

Agenta electorală nr 1 a Gabrielei Firea, creatoarea de modă și teorii ale conspirației Dana Budeanu, a izbucnit în lacrimi la Sinteza Zilei, obligându-l pe Mihai Gâdea să tremure teatral a empatie din pămătuful facial.

„M-am gândit la tata. La tata, când l-am văzut prima dată cu mască în fața casei. Pentru mine a fost...nu știu...arăta ca un bolnav! Nu suport bătaia de joc la adresa bătrânilor. Eu nu suport să văd pe stradă acum oameni cu măști care abia merg și care sunt atât de batjocoriți. Eu cred că o nație nu-și respectă bătrânii este zero. Am locuit șase ani în Marea Britanie unde acea nație are un cult pentru bătrâni. Nu-i respectă, îi adoră, îi venerează. Bătrânii au trecut prin foarte multe lucruri și sunt la sfârșitul vieții și trec și prin asta, ok, dar autoritățile din orice țară ar trebui să facă totul pentru a le induce un sentiment de siguranță...”, i s-a confesat Dana Budeanu lui Gâdea care a simțit să aducă în discuție, la capitolul umilirea bătrânilor, incidentul din Piața Victoriei, de acum trei ani, când un bătrân recalcitrat și violent a tăbărât pe protestatarul rezist Sandu Matei care i-a dat un pumn în ochi. De impresionat ce a fost de acel incident și deși l-a avut invitat și în emisiune pe bătrân, Gâdea nu a fost capabil să-și amintească numele lui (Alexandru Tiurbe n. red).

VIDEO AICI

dana budeanu1.jpg
„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.