Candidatul dreptei unite la Primăria Sectorului 5 anunță că vrea să implementeze "modelul Bolojan" în administrație: "Oradea reprezintă o emblemă a seriozității și responsabilității"


Candidatul dreptei unite la Primăria Sectorului 5 anunță că vrea să implementeze "modelul Bolojan" în administrație: "Oradea reprezintă o emblemă a seriozității și responsabilității"

Candidatul dreptei unite la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, s-a întâlnit miercuri cu primarul din Oradea, Ilie Bolojan, pentru a discuta despre măsuri și soluții. În acest sens, liberalul a precizat că va dori să implementeze în administrația Sectorului 5 "modelul Bolojan" în cazul în care va câștiga alegerile.

"Oradea reprezintă, în momentul prezent, o emblemă a seriozității și responsabilității, și asta pentru că primarul liberal Ilie Bolojan a reușit să atragă investiții europene incredibile astfel că, acum, 2 din 3 euro investiți, provin din fonduri europene", a mai subliniat Cristian Băcanu.

Băcanu, pe Facebook: "◻️ Oradea este exemplul perfect că #SePoate!

◻️ #SePoate ca, atunci când oamenii politici își dau mâna și muncesc exclusiv în interesul cetățeanului, orașul să renască și administrația publică să se transforme într-un adevărat model pentru celelalte comunități din țară.

◻️ Oradea reprezintă, în momentul prezent, o emblemă a seriozității și responsabilității, și asta pentru că primarul liberal Ilie Bolojan a reușit să atragă investiții europene incredibile astfel că, acum, 2 din 3 euro investiți, provin din fonduri europene.

◻️ Acest model trebuie preluat și în sectorul 5. Ieri m-am întâlnit cu primarul din Oradea pentru a discuta despre principalele măsuri și soluții implementate de acesta în acest oraș și pentru a vedea cum acest model de succes poate fi implementat în Sectorul 5.

🔝 După acestă întâlnire, un lucru este clar. Cu muncă și responsabilitate, Oradea s-a transformat într-un adevărat oraș verde la standarde europene. Asta se va întămpla și în sectorul 5 începând cu 27 septembrie!

#PrinVotulTău demonstrăm că #SePoate".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.