VIDEO Război în tabăra propagandiștilor PSD. Budeanu le ceartă pe Lovin și Cerva pentru circul făcut la evenimentul electoral al lui Armand: "De ce ați făcut boschetăreala aia în parc?". Pe de altă parte, Ciuvică se declară fanul acestora


VIDEO Război în tabăra propagandiștilor PSD. Budeanu le ceartă pe Lovin și Cerva pentru circul făcut la evenimentul electoral al lui Armand: "De ce ați făcut boschetăreala aia în parc?". Pe de altă parte, Ciuvică se declară fanul acestora

A izbucnit războiul în tabăra propagandiștilor PSD. Fashionista Gabrielei Firea, Dana Budeanu, le-a certat pe videochatista sparanghelistă Oana Lovin și pe jurista Ghiță TV, Codruța Cerva, pentru circul pe care l-au făcut la un eveniment electoral al candidatei USR-PLUS-PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand.

Dana Budeanu: "Cineva foarte foarte foarte prost inspirat, asta fiind societatea în care trăim, iar prostia este cumva la ordinea zilei, a sfătuit partea adversă, PSD, să se ducă acolo și să joace în filmul lui Dide și Ceaușescu. Asta este o greșeală de abordare fenomenală. Pentru ce a fost mascarada aia? De ce ați făcut boschetăreala aia în parc? Ca să ce? Ca să urle trei la megafoane cu unele care țipau cu unii care strigau "Huo! Muie PNL!".

Vedeți video de la 4:00:


Amintim că Oana Lovin, Codruța Cerva și Adriana Bahmuțeanu au făcut scandal la un eveniment electoral al PNL-USR-PLUS, iar situația a degenerat la un moment dat, un simpatizant al PSD împingând un membru USR. (vedeți AICI video)

În timp ce Dana Budeanu, promovată intens în ultimele zile de antenistul Mihai Gâdea, le-a criticat pe Lovin și Cerva, trompeta Mugur Ciuvică și-a declarat fanatismul față de cele două pentru circul pe care l-au făcut la evenimentul electoral al candidatei Clotilde Armand.

Ciuvică: "Cele două doamne sunt cele ale cărui fan m-am declarat, dar de fapt sunt de vreo două luni. Chiar dacă au niște idei mai ciudate cu privire la măști, în zona politică sunt și foarte bine documentate, iar punctele lor de vedere sunt foarte corecte".

Vedeți video:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.