FOTO Primarul Mutu a scos arsenalul de borduri înainte de alegeri și le pune peste tot prin S6, chiar și în curtea unei grădinițe, fără niciun fel de noimă


FOTO Primarul Mutu a scos arsenalul de borduri înainte de alegeri și le pune peste tot prin S6, chiar și în curtea unei grădinițe, fără niciun fel de noimă

Primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a scos arsenalul de borduri la trei săptămâni înainte de alegerile locale, schimbând bordurile noi cu alte borduri noi. Candidatul dreptei unite pentru Primăria S6, Ciprian Ciucu, a răbufnit într-o postare pe Facebook, solicitându-i lui Mutu să nu mai golească bugetul administrației, căci este nevoie de fonduri pentru "anvelopare, construcția de creșe și grădinițe, policlinici de cartier".

Ciucu, pe Facebook: "Domnule Mutu, domnule Mutu, domnule Mutu!!!

AJUNGE! Acum pe str. Sibiu din Sectorul 6 scoateți bordurile bune, borduri noi, ca să puteți alte borduri la fel!!!

Dați-le-ncolo de borduri, că mai sunt și alte lucruri de făcut! De ce ne aruncați banii pe fereastră sau în buzunare fără fund?

Lăsați banii în primărie pentru că o să am nevoie de ei pentru anvelopare, construcția de creșe și grădinițe, policlinici de cartier!

Deja ați depășit orice măsură! Nu mai există niciun fel de rușine in administrația PSD!

#AJUNGE!!!!".

În mai multe imagini furnizate de un cetățean din Sectorul 6, se observă că Gabriel Mutu a început să pună borduri și în interiorul curții unei grădinițe. Este vorba despre grădinița "Paradisul Piticilor". (sursa foto: Alex Suciu)

Alex Suciu, pe Facebook: "Domnul (fost) primar al Sectorului 6, Mutu, a rămas cu niște borduri în plus în cămară. Dar, ingenios, a găsit locul potrivit să scape de ele: în curtea grădiniței "Paradisul Piticilor". Eu zic să vă încuiați ușile apartamentelor, că vă treziți dimineața cu patul înconjurat de borduri".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.