VIDEO Budeanu îi face propagandă grețoasă Gabrielei Firea la Antena 3: A făcut real. Ce n-a făcut? Eu i-am și zis "Stai un pic! Mai lasă că nu trebuie să faci chiar tot!"


VIDEO Budeanu îi face propagandă grețoasă Gabrielei Firea la Antena 3: A făcut real. Ce n-a făcut? Eu i-am și zis "Stai un pic! Mai lasă că nu trebuie să faci chiar tot!"

Semn că e disperare mare în tabăra Gabrielei Firea, încă primărița Capitalei și-a trimis fashionista păreroloagă la TV, Dana Budeanu, pentru a-i face campanie electorală, dar pare că mai mult rău i-a făcut. Într-o pledoarie demnă de perioada comunistă, Dana Budeanu a spus că Firea a făcut tot ce și-a propus, dar electoratul nu apreciază pentru că e misogin. Spuneam că mai mult rău i-a făcut Budeanu Gabrielei Firea, întrucât propaganda celei ultim menționate a fost totalmente ruptă de realitate, la un moment dat spunând chiar că actualul primar al Capitalei a făcut 500 de spitale.

Budeanu: "O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult. 500 de spitale. Eu dacă mă apuc să număr câte a făcut Gabi, pe bune acum, în București, eu nu pot să țin minte. Ne trebuie un scroll ca să citești câte a făcut. Eu i-am și zis "Stai un pic! Mai lasă că nu trebuie să faci chiar tot! Nici n-ai cum să faci tot!". Electoratul nu reține. Oamenii votează în ultimele 2 săptămâni, chiar și în ultimele 48 de ore. Crezi că reține cineva că ai făcut 17 spitale și 300 de poduri? Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susțin eu. La primărie nu vreau să vină un mare expert în nu știu ce. Vreau să vină unul care face treabă. Primăria înseamnă treabă, gospodar, din ăsta care face și panseluțe și drumuri, îți renovează și clădirile, mai schimbă o țeavă etc. Firea a făcut real. Ce n-a făcut? Vreau să știu și eu ce n-a făcut. De toate. Doar că nația în sine este atât de misogină... (...) Această nație misogină încearcă cumva să o catalogheze cumva ca fiind nevasta lui... Asta se întâmplă în societățile mediocre. Firea nu merită să fie primar că e nevasta lui Pandele. Păi băi mafioților noi trăim într-o țară în care 99% dintre fătălăi nu mișcă în fața nevestei. Și Firea e a lui Pandele? Aoleo! Cum bă, voi nu mișcați acasă niciunul, vă bat alea ca pe covoare, și la propriu și la figurat, și gata, Firea e a lui Pandele?! Ce înseamnă asta? Nimic, frustrare, mediocritate, misoginism".

Vedeți video:


Amintim că relația foarte apropiată dintre Dana Budeanu și primarul Gabriela Firea a ieșit la iveală în momentul în care amândouă le-au atacat pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, eroinele care construiesc primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.