Ponta trebuie să intre în izolare! Ultima apariție a șefului Pro România alături de Negoiță, confirmat cu COVID-19


Ponta trebuie să intre în izolare! Ultima apariție a șefului Pro România alături de Negoiță, confirmat cu COVID-19

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va pierde startul campaniei electorale, întrucât, potrivit anuțului acestuia, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Robert Negoiță este candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3.

Negoiță, pe Facebook: "Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă".

Trebuie menționat că este necesară o amplă anchetă epidemiologică, întrucât fiind în precampanie electorală, Negoiță a avut contact cu foarte multe persoane. De altfel, președintele Pro România, Victor Ponta, s-a afișat în ultima perioadă alături de Negoiță, ceea ce ar trebui să ducă la o izolare a acestuia și, totodată, ar fi necesar un test COVID-19. Mai mult decât atât, în ultimele zile, Victor Ponta a făcut turul televiziunilor, participând în cadrul unor emisiuni la Digi24, România TV, respectiv B1. Potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook Pro România București, ultima apariție publică a lui Ponta alături de Negoiță a avut loc în data de 17 august 2020. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.