Panică în PSD! Unul dintre membrii echipei lui Firea pentru Consiliul General, suspect de COVID-19


Panică în PSD! Unul dintre membrii echipei lui Firea pentru Consiliul General, suspect de COVID-19

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care râvnește după al doilea mandat de edil, a anunțat zilele trecute echipa cu care va defila în bătălia de la București pentru Consiliul General, parte fiind și Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei de fotbal.

Astăzi, publicația ProSport a precizat că Iordănescu s-a simțit rău pe parcursul ultimelor zile. Astfel, Iordănescu a decis să meargă la spital pentru un control amânunțit, dar și să-și facă testul pentru a vedea dacă este infectat cu noul coronavirus.

Iordănescu a făcut febră, ceea ce l-a dus cu gândul că s-ar fi putut îmbolnăvi de COVID-19, iar în prezent așteaptă rezultatul testului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.