Insist: Lacheii lui Dragnea nu pot reforma PSD-ul!


Insist: Lacheii lui Dragnea nu pot reforma PSD-ul!

În timp ce PNL își sapă singur groapa - încet, dar sigur – foștii lachei ai lui Dragnea încep, discret, să refacă gruparea infracțională, împrăștiată în cele patru vânturi. În pofida acalmiei politice aparente, PSD lucrează, se adună în subteran și începe să crească, ușor, în sondaje.

Cu tupeul celui care știe că nimeni nu-l contrazice, domnul Marcel Ciolacu - acest barna inodor și incolor al psd-ului – ne anunță că vine cu o garnitură reformată, care nu mai are pe agendă masacrarea statului de drept. Sigur că nu mai au pe agendă masacrarea statului de drept, fiindcă l-au distrus deja. Statul de drept este la pământ, lupta cu corupția e moartă, pușcăriile s-au golit de criminali, ce rău mai mare se mai poate face?

Toată clica pesedistă care a acționat la ordinele lui Dragnea și i-a urmat orbește instrucțiunile încearcă acum să-și falsifice certificate de dizident. Toți au amintiri (tulburi) despre cum s-au contrazis ei cu Satana de Teleorman sau cum i-au sabotat planurile malefice. Sunt la fel ca și nomenklaturiștii PCR plimbați pe la televizor, în ianuarie 1990, după împușcarea familiei Ceaușescu: nu mai conteneau să povestească cu cât eroism au înfruntat ei diktatura. Nu Doina Cornea era imaginea rezistenței curajoase, anticomuniste, ci activiștii PCR care locuiau în Primăverii și mâncau la bufetul din incinta CC a PCR.

La fel și noua nomenklatură pesedistă: a mâncat cu poftă oasele aruncate de Dragnea, iar acum se joacă de-a social-democrația modernă. Să nu uităm: Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD, a fost vicepremier într-unul din guvernele lui Dragnea. Adjunctul său, Sorin Grindeanu, a fost premierul lui Dragnea, semnatarul celebrei ordonanțe 13/2017, care a scos sute de mii de români în stradă în ianuarie-februarie 2017. Grindeanu fost un dizident atât de periculos pentru Satana de Teleorman încât acesta l-a pedepsit punându-l șef la ANCOM, unde avea un salariu de circa 10.000 de euro pe lună. La cumplite chinuri l-a supus răul de Dragnea pe Grindeanu, nu? Ca să nu mai vorbim de celebrul episod în care Dragnea și Grindeanu pescuiau pe lac, iar Marcel Ciolacu dădea la vâsle – o altă imagine a rezistenței celor doi în fața abuzurilor Satanei de Teleorman.

Testul suprem al dizidenței anti-Dragnea e simplu de dat: îi întrebi pe domnii și pe doamnele parlamentar PSD dacă au votat sau nu legile anti-Justiție promovate de Satana de Teleorman. Iar răspunsul este simplu: toți deputații și senatorii PSD le-au votat. Le era atât de frică de Dragnea încât nici măcar n-au avut curaj să chiulească de la ședință sau să se abțină!

Pe scurt: toți au fost o apă și un pământ, la fel de hoțomani, la fel de agresivi, la fel de toxici.

A se scuti, deci, de discursul despre reformarea PSD. Mint. Își bat joc de naivii care-i mai cred.

Încă mai aștept de la doamna procuror general Scutea să-și facă datoria și să ceară judecătorilor desființarea acestei grupări infracționale, denumite PSD!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.