Război total la Chișinău! Iurie Reniță, avertisment pentru rusofilii Dodon, Chicu și Bătrâncea: Vă așteaptă Penitenciarul 13! Bătrâncea, un rebut penibil


Război total la Chișinău! Iurie Reniță, avertisment pentru rusofilii Dodon, Chicu și Bătrâncea: Vă așteaptă Penitenciarul 13! Bătrâncea, un rebut penibil

Indubitabil unul dintre cei mai retardați slugoi ai Rusiei din Basarabia – l-am numit pe socialistul și românofobul Vlad Bătrâncea, rebutul absolut care a rupt o hartă a României în Parlamentul de la Chișinău – își continuă asaltul KGB-ist, la porunca rusofilului Dodon, împotriva deputatului Iurie Reniță, fost ambasador al Basarabiei la București.

Vă amintim că Reniță a fost transformat în țintă de haita rusofililor după ce a publicat deja celebrele înregistrări video care-l înfățișează pe Dodon cum primește un pungoi plin cu bani de la oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc, dar și cum se lăuda grețos în fața acestuia că îi scrie note informative lui Putin, adică la FSB și GRU.

În replica, Iurie Reniță îl încredințează pe Bătrâncea, pe Facebook, că va face tot ce îi stă în putere pentru a-i administra o soluție ”medicală”: tragerea la răspundere pentru numeroasele ilegalități săvârșite și cazarea lui la Penitenciarul 13, laolaltă cu stăpânii acestui ipochimen, Dodon, Chicu&Co, cei mai penali și mai abjecți oameni ai Rusiei de la Chișinău.

Podul.ro vă prezintă, în integralitate, apelul deputatului Iurie Reniță:

”Bătrâncea – scula care acționează conform scenariilor lui Dodon și a Moscovei

N-aș fi vrut să mă refer la această persoană total compromisă (chiar dacă este la o vârstă încă tânăra), crescută și educată în spiritul urii proletare față de tot ce-i național și românesc. Perseverența în proliferarea minciunii și a dezinformării, pe care a însușit-o de minune prin școlile moscovite de propagandă, deopotrivă cu training-urile ‹experților din mândra capitală› aici, la Chișinău, organizate pentru deputații și staff-ul PSRM-ului, mă obligă să vin cu mai multe clarificări ce mă vizează direct pe mine și la care s-au mai referit (în bunele tradiții kgb-iste!) mai mulți ortaci socialiști, printre care și acest Vlad Bătrâncea - ‹degetul cel mare› de la mâna stângă a lui Dodon.

Haita mâncătorilor din ‹fur-kuliocele› lui Dodon-Plahotniuc au indicaţii de la stăpânii lor să mă transforme în victimă. Dodoniştii aplică tehnicile lor banditeşti după modelul răpirii, maltratării şi „reeducării” lui Gaţcan, faţă de toţi deputaţii, care aduc adevărul în spaţiul public. Când nu le reuşeşte, dau drumul la maşina lor propagandistică ca să strivească şi să compromită oamenii, care le stau în cale.

Din clipa in care a apărut în spaţiul public filmul documentar, în care sluga Igor Dodon cere de la stăpânul său local Vlad Plahotniuc „kuliokul” (sacoşa) pentru salarizarea PSRM-ului, aceștia au declanşat un război furibund împotriva mea ca să mă intimideze şi să mă compromită. Debusolați total de impactul devastator al „kuliokului”, psrm-iștii au pus în aplicare procedeul kaghebist arhicunoscut – se lansează o avalanşă de calomnii, zvonuri şi minciuni despre persoana incomodă, până opinia publică prinde nada.

Personaje sinistre, cu biografii murdare, de la Dodon la Bătrâncea, de la Vasile Bolea și Corneliu Furculiță la Grigore Novac (Novak) și alți „juriști de vază”, folosesc holdingurile mass-media, plătite din „fur-kuliok”, ca să mă linşeze mediatic, să scornească tot felul de aiureli și aberații, fără nicio probă (a se vedea emisiunea „Politica” din 22.07.2020, de la TV8.md, min. 16:30 – 38:30).

Bulăul, cel mai bun remediu pentru rusofili

Cel mai bun și indicat "remediu medical" pentru Bătrâncea și alții de teapa lui este Procuratura Generală și instanța de judecată. După ce au acaparat toate instituțiile statului este evident că va fi mai complicat de găsit ‹leacul› pentru el și pentru alții ca el, dar, vă asigur, stimați cetățeni, că nu voi ceda niciun pic și-i vom pune neapărat la respect. Personal îl voi ajuta foarte mult pe acest ‹june kominternist›, Vlad Bătrâncea, ca idealul lui ideologic și politic de o viață – penitenciarul nr.13 – să devină o realitate. Iar ca fericirea lui să fie supremă, voi solicita ca acesta să fie în aceeași celulă cu ‹kuliokarii› lui atât de mult venerați – Vlad Plahotniuc și Igor Dodon. Celula pentru tripleții susmentionați va avea cea mai frumoasă și multrâvnită denumire – ‹Velikaia Rossiyskaya Imperia› (Marele Imperiu Rus)!
Doamne Ajută!

 P.S. Rog să distribuiți cât mai mult această postare”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.