Firea face spume: încă un candidat ex-PSD îi va lua din voturi în bătălia de la București. Cine și-a anunțat candidatura


Firea face spume: încă un candidat ex-PSD îi va lua din voturi în bătălia de la București. Cine și-a anunțat candidatura

Ilan Laufer, fost ministru PSD al IMM-urilor şi fost consilier al Vioricăi Dăncilă, a anunțat luni că va candida pentru Primăria Capitalei. Totodată, Laufer a spus că partidul pe care l-a fondat, PSL, va da candidați pentru toate sectoarele din București. Relevanța anunțului lui Laufer este una singură și anume că îi va lua o parte din voturi Gabrielei Firea, stânga devenind din ce în ce mai fragmentată în bătălia cu Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. În acest context, amintim că și Pro România a transmis în repetate rânduri că va avea candidat propriu la Capitală, o variantă luată în calcul fiind cea a fostului premier și lider al partidului Victor Ponta. 

Laufer, pe Facebook: "Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem #CuratenieGenerala

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală.

Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală.

Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte și am creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații mei la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!

În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc ”Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România.

Atât România, cât și Bucureștiul au nevoie de patrioți, de oameni care își iubesc cu adevărat țara și sunt dispuși să lupte pentru ea necondiționat.

În curând voi anunța viziunea mea pentru București și lista completă de candidați PSL pentru toate cele 6 sectoare!

Vă aștept alături de mine la Capitală să facem #CuratenieGenerala".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.