PERICOLUL rusesc, în continuă creștere. Ion-Andrei Gherasim: Cu neomarxismul din vest, Rusia se visează grizzly în est! Dictatorul Putin

PERICOLUL rusesc, în continuă creștere. Ion-Andrei Gherasim: Cu neomarxismul din vest, Rusia se visează grizzly în est! Dictatorul Putin

Așa cum era de așteptat, rușii s-au bulucit și au validat într-o proporție de 77, 92% revizuirea Constituției, ceea ce îi permite lui Vladimir Putin să rămână la putere până în 2036, potrivit rezultatelor finale anunțate joi de AFP. Opoziția a calificat rezultatele drept ”mincinoase”.

În acest context, președintele executiv al Fundației Corneliu Coposu – l-am numit pe domnul Ion-Andrei Gherasim, fost șef de cabinet al regretatului Senior și nepot al doctorului Ilie Lazăr, odinioară cel mai tânăr semnatar al actului Unirii de la Alba Iulia – avertizează, pe Facebook, că nimeni întreg la cap nu mai trebuie să se îndoiască de unde vine pericolul:

”77,92% dintre ruși sunt de acord cu modificarea dorită de tătuk!

Se mai îndoiește oare cineva de unde vine adevăratul pericol sau ‹specialiștii› în corectitudine politică vor găsi o explicație liniștitoare și o viitoare umbrelă pentru noi?

De fapt, la ezitările și neomarxismul apărut mai nou în vest, nu mai trebuie să mire pe nimeni că ‹ursulețul› de la est va deveni un adevărat grizzly, care va zburda în voie și va profita de toate slăbiciunile ‹prietenilor› săi”.