Expert în sănătate: spălarea pe creier despre COVID-19, orchestrată de Puric și Surdu într-o carte, finanțată din fonduri publice! "Ce vedem este rezultatul a peste 50 de ani în care, în România, mediocritățile au fost promovate și educația distrusă programatic!"


Expert în sănătate: spălarea pe creier despre COVID-19, orchestrată de Puric și Surdu într-o carte, finanțată din fonduri publice! "Ce vedem este rezultatul a peste 50 de ani în care, în România, mediocritățile au fost promovate și educația distrusă programatic!"

Expertul în politici de sănătate și membru al boardului Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă, Vlad Mixich, a semnalat că Institutul European din Iași a publicat pe bani publici o carte intitulată "Covid. Colivia noastră" în care se trec în revistă toate tezele Kremliniste despre actuala pandemie de către personaje precum Dan Puric și chiar academicieni, printre care se află Alexandru Surdu. În acest context, Mixich a atras atenția că marii vinovați nu sunt cetățenii care cred în conspirații, ci canalele media care promovează tot felul de personaje mediocre care intoxică opinia publică.

Mixich, pe Facebook: "‼️ Cât de cât halucinant: Editura Institutul European din Iași a publicat volumul ”Covid. Colivia noastră”, finanțat din fonduri publice.

La secțiunea Experți sunt publicate texte semnate de Dan Puric 🚑 dar și de unii academicieni (da, din Academia aia!) care scriu că "virusul ar fi fost programat să ucidă persoanele mature și vârstnice și să-i ferească pe tineri" pentru ca "ONG-urile finanțate din străinătate, (prin) câteva sute de mii de tineri, pregătiți pentru a prelua conducerea întregii societăți". [sursa: g4media.ro]

Eu zic să terminăm cu ipocrizia prin care dăm vina pe oameni că cred în conspirații, că nu cred în coronavirus și alte năzbătii. Nu e vina lor când zi-lumină sunt spălați pe creier cu astfel de conspirații. Vinovații sunt alții și se lăfăie pe funcții uriașe sau sunt promovați de decenii de canale mediatice mizere.

Ce vedem este rezultatul a peste 50 de ani în care, în România, mediocritățile au fost promovate și educația distrusă programatic. E o tradiție veche asta, importată dinspre răsărit.

Nu mai dați vina pe cei care nu o poartă".

Delirul conspiraționist a fost prezentat de g4media. Într-un fragment din cartea "Covid. Colivia noastră", Dan Puric pretinde că ținta în actuala pandemie este de fapt Biserica Ortodoxă Română, așteptându-se prilejul să se spună că virusul a plecat din cadrul BOR și s-a răspândit în lume. 

Puric: "Acum, Patriarhul conduce nava încet printre stânci, pentru că e pericol ca stânci ascunse să spargă corabia. Aceste măsuri au fost luate pentru a evita șocul anafilactic în Biserică. O făceau praf. Știți cum se face șoc anafilactic? Au făcut experiențe cu otravă extrasă din scoici, melci și au creat un peritoneu la un câine. Nu a fost o reacție. După două săptămâni au injectat o cantitate mult mai mică, iar câinele a murit. S-a numit injecție de șoc.

Prima experiență a fost Colectiv. Când s-a făcut acea propagandă bruscă asupra Bisericii, asupra Patriarhului, acela a fost fondul infecțios. Acum era de ajuns să se plaseze o babă lângă altar, să leșine. Să se spună că pandemia a pornit din România și epicentrul e Biserica Ortodoxă (….) Oastea făcută de virușii autohtoni era pregătită să iasă cu lozinci. Muți ca la șah, cu șase, șapte mutări înainte. Biserica a trebuit mereu să se strecoare prin criminalitatea politică, așa cum, în 1955, printre tancurile bolșevice au fost canonizați sfinții români.

Vedeți acum câte atacuri se dau în numele sănătății publice. Ei sunt perfect acoperiți. Așa că fă-ți crucea mare că dracul e bătrân".

Totodată, academicianul Alexandru Surdu a transmis că noul coronavirus a fost programat pentru a ucide doar persoaneje vârstnice și mature, pentru ca ONG-urile din străinătate, formate predominant din tineri, să preia conducerea societății. 

Surdu: "La noi, virusul a fost lăsat să vină, și chiar a fost invitat”. ”Se prefigurează un stat polițisto-securist. Avantajați sunt și particularii străini, și marile corporații comerciale, farmaceutice, alimentare etc, scutite de impozite, dar și «tefeliștii», cum le zice ziaristul Ion Cristoiu salariaților din ONG-urile finanțate din străinătate, câteva sute de mii, mai ales de tineri, pregătiți pentru a prelua conducerea întregii societăți. Mulți consideră că asta se și urmărește, că virusul ar fi fost programat să ucidă persoanele mature și vârstnice și să-i ferească pe tineri". (citiți AICI articolul complet pe g4media)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.