China comunistă se laudă că a premeditat MĂCELUL de la granița cu India: a folosit practicanți de arte MARȚIALE și alpiniști cu experiență!


  • ACP
  • Jun 27, 2020 21:46
  • 2817
China comunistă se laudă că a premeditat MĂCELUL de la granița cu India: a folosit practicanți de arte MARȚIALE și alpiniști cu experiență!

Pe 15 iunie a avut loc la granița muntoasă dintre India și China o confruntare sângeroasă între militarii chinezi și cei indieni, confruntare în care au murit mulți dintre ei, din ambele părți, deși nu au fost folosite armele de foc.

După acel moment, presa indiană a prezentat public o mulțime de date despre lupta surprinzător de sângeroasă dusă cu pietre și ciomege, spre deosebire de cea chineză, care a evitat în manieră comunistă subiectul, cu excepția puținelor declarații oficiale care condamnau partea indiană.

Acum însă, dintr-odată, presa chineză prezintă niște detalii foarte interesante, care arată cum au pregătit comandanții militari chinezi agresiunea asupra celor indieni: cu câteva zile înainte de lupta dintre militarii celor două părți, armata chineză și-a întărit efectivele de la granița cu India cu alpiniști de performanță și practicanți ai artelor marțiale dintr-o scoală chineză de luptă cunoscută.

Publicația China National Defence News a relatat prezentarea unor recruți noi ai armatei populare chineze, membri ai unei școli de alpinism din zona Himalaya alături de luptătorii veniți de la o școala de arte marțiale mixte (MMA) din Tibet, Enbo Fight Club, la inspecția trupelor din Lhasa, în dimineața zilei de 15 iunie.

Sportivii au fost organizați în 5 batalioane despre care unul dintre comandanții trupelor chineze din Tibet, Wang Haijiang a spus, în presa chineză, că aceștia ridică foarte mult puterea de organizare și mobilizare a militarilor, pe lângă creșterea vitezei de răspuns în situații de luptă – mai multe detalii AICI.

Școala de arte marțiale Enbo din Chengdu antrenează mai multe sute de copii, încă de la vârste mici, mulți dintre ei fiind orfani aduși de rude. Copiii, mulți de vârste de până la 12 ani, participă la demonstrații și la lupte în cuști, pentru public, banii câștigați astfel fiind folosiți, se spune, pentru creșterea lor – detalii AICI.

În perioada în care toți ochii erau ațintiți asupra tehnicii militare grele adusă în regiune de chinezi, aceștia pregăteau, de fapt, un alt fel de agresiune asupra indienilor, folosind pentru asta tinerii antrenați de mici pentru alpinism și pentru cel mai dur mod de luptă corp la corp, pentru a-i pedepsi cât se poate de dur pe militarii indieni care încercau să împiedice încălcarea acordurilor dintre cele două părți, legate de graniță, din partea statului comunist.

Acum a devenit clar că lupta în care au murit zeci de militari indieni și chinezi a fost pregătită de satrapii comuniști de la Beijing, care au acționat și în acest caz cum fac și față de multe alte țări din regiune, care au de suportat agresiunile repetate, pregătite să aibă o duritate greu de explicat, din partea Chinei comuniste – detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.