VIDEO A3 continuă cu manipulările grețoase: Nicușor Dan, scos vinovat pentru scandal, nu edilul PSD Daniel Florea și lacheii săi


VIDEO A3 continuă cu manipulările grețoase: Nicușor Dan, scos vinovat pentru scandal, nu edilul PSD Daniel Florea și lacheii săi

Candidatul anti-PSD pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a fost bruiat din nou de primărița Gabriela Firea, de data aceasta prin contribuția edilului Sectorului 5, Daniel Florea, care pe banii cetățenilor a trimis mai multe mașini de salubrizare pentru a claxona fără oprire pe perioada conferinței de presă a rivalului primarului PSD al Bucureștiului.

MAI MULTE DETALII: VIDEO Pe Daniel Florea îl paște pușcăria. Infracțiunea comisă de primarul pesedist atunci când l-a bruiat pe Nicușor Dan

Așa cum ne-a obișnuit, postul TV deținut de turnătorul Dan Voiculescu, Antena 3, a încercat și încearcă să trunchieze adevărul privind conferința de presă bruiată. Într-o știre de pe site-ul antena3.ro, formularea titlului are caracterul de a induce cititorilor ideea că Nicușor Dan este cel care a deranjat liniștea publică.

Mai mult, antenistul Radu Tudor i-a cerut socoteală într-o emisiune lui Nicușor Dan privind motivele pentru care organizează conferințele de presă în aer liber, în diverse zone din București, în loc să le organizeze la sediul de partid, întrucât angajaților Antena 3 le este foarte dificil să transmită în direct "dintr-un loc unde este foarte multă gălăgie".

Antenistul Radu Tudor: "De ce această aplecare a dvs. către conferințele de presă în stradă, ba pe carosabil, ba pe trotuar, ba pe centură? De ce nu faceți conferințe de presă la sediul PNL sau la un sediu de campanie? De fiecare dată când faceți conferințe de presă în stradă dați prilejul unora să vă bruieze și, mai mult decât atât, ați avuz un incident cu un polițist local căruia i-ați cerut să se legitimeze. (...) Pentru noi ca jurnaliști e foarte dificil să transmitem în direct dintr-un loc unde este foarte multă gălăgie, unde sunt claxoane, unde cel care vorbește nu poate fi ascultat atât de bine pentru că există un bruiaj și obiectiv și subiectiv din punct de vedere politică".

Vedeți video de la 3:00:


În acest context, amintim că Antena 3 a mai manipulat grosolan în cazul conferinței de presă ce a fost organizată pe 6 iunie de Nicușor Dan, atunci când viceprimarul mahalagiu al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost trimis de edilul Gabriela Firea pentru a bruia evenimentul. Antena 3, prin trompeta propagandistă Ana Maria Roman, a susținut că Nicușor Dan a fost cel care nu l-a lăsat pe Aurelian Bădulescu să își susțină discursul.

"Circ în plină stradă între Nicușor Dan și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Candidatul susținut de PNL a aruncat pupitrul de la care viceprimarul voia să susțină un discurs", a spus antenista. 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.