O deputată PSD a dat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar și a fugit de la locul accidentului. Aceeași parlamentară cerea amendarea tuturor protestatarilor de la mitingul din 10 august 2018


O deputată PSD a dat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar și a fugit de la locul accidentului. Aceeași parlamentară cerea amendarea tuturor protestatarilor de la mitingul din 10 august 2018

Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit cu mașina un bărbat care traversa strada în mod regulamentar. Parlamentara a fugit inițial de la locul accidentului, dar apoi a revenit. Victima are vârsta de 50 de ani şi este din localitatea Novaci. Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, conform Adevărul.

Poliția a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului.

"La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului. Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier. Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", a transmis Poliția într-un comunicat.

Șarapatin este deputata care cerea amendarea tuturor protestatarilor care au participat la manifestația din data de 10 august 2018 din Piața Victoriei. Potrivit lui Șarapatin, "alte state, cum ar fi de pildă Franța, interzic în mod explicit organizarea de mitinguri în fața sediilor instituțiilor fundamentale pentru democrație și pentru funcționarea statului: Guvern, Parlament etc". Mai mult, deputata Elvira Șarapatin este cea care, pe 25 iunie, le-a strigat parlamentarilor USR care împărțeau o scrisoare în care cereau revocarea lui Liviu Dragnea: "Da' nu vă e ruşine? Ia mai duceţi-vă dracului!". Tot Șarapatin este cea care spunea cu agresivitate și tupeu că parlamentarii merită să beneficieze de pensie specială: "Merită parlamentarul o pensie specială. De ce? De aia, de aia, pentru că merită o pensie specială".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.