VIDEO Meleșcanu, luat la țintă de un protestatar după audierea de la DNA: "Criminalii din 1989 ce fac? Stau bine? Comuniștilor, plecați acasă definitiv! 300 de parlamentari! De ce nu puneți în aplicare referendumul?"


VIDEO Meleșcanu, luat la țintă de un protestatar după audierea de la DNA: "Criminalii din 1989 ce fac? Stau bine? Comuniștilor, plecați acasă definitiv! 300 de parlamentari! De ce nu puneți în aplicare referendumul?"

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu s-a prezentat astăzi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat într-un dosar de corupţie. La ieșirea de la audieri, Teodor Meleșcanu a precizat că nu poate da detalii din dosar, dar a răspuns pentru un reporter că "sunt tot felul de lideri" implicați în cazul privitor la care a fost audiat. 

Totodată, Meleșcanu a fost întâmpinat de revoluționarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, care și-a manifestat indignarea că un astfel de comunist încă se mai află în politică și, mai mult, beneficiază de pensie specială. Mai mult, Marian Moroșanu i-a cerut socoteală lui Teodor Meleșcanu privind motivele pentru care nu este luat în seamă referendumul din 2009 referitor la reducerea numărului de parlamentari la 300.

Marian Ceaușescu: Nu v-ați săturat ca să fiți parlamentar? Ce pensie aveți? 

Teodor Meleșcanu: Nu am nicio pensie. 

Marian Ceaușescu: Pensia specială de parlamentar. 

Teodor Meleșcanu: Nu. Nu. 

Marian Ceaușescu: Aveți un miliard de lei vechi pe lună. De ce mințiți?

Teodor Meleșcanu: Eu în perioada în care sunt în Senat nu primesc nicio pensie. 

Marian Ceaușescu: 300 de parlamentari. De ce nu puneți în aplicare referendumul cetățenilor? Cum facem? 

Teodor Meleșcanu: Cum credeți dvs. 

Marian Ceaușescu: Criminalii din 1989 ce fac? Stau bine? Comuniștilor, plecați acasă definitiv! 

Urmăriți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.