Ciolacu pretinde că vrea să dea jos Guvernul Orban. Florin Roman nu crede în amenințările PSD: "Le convine de minune acest Executiv!"


Ciolacu pretinde că vrea să dea jos Guvernul Orban. Florin Roman nu crede în amenințările PSD: "Le convine de minune acest Executiv!"

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat marți că, în pofida amenințărilor cu moțiunea de cenzură, PSD nu se grăbește de fapt să dea jos Guvernul Orban, întrucât pesediștii așteaptă o erodare a Executivului și mai ales reacția privind majorarea pensiilor în luna septemberie, proiectul lăsat moștenire de vechea guvernare având printre prevederi o creștere cu 40% a pensiilor. 

Astfel, Florin Roman a subliniat că pesediștilor le convine de minune ca Guvernul Orban să mai rămână o perioadă la Paltul Victoria. 

Florin Roman: "Nu cred că vor depune moțiune de cenzură foarte rapid. Vor aștepta probabil ca acest Guvern să se erodeze, vor aștepta probabil luna septembrie pentru a vedea reacția Guvernului privind situația majorării pensiilor și alocațiilor. Lor le convine această convine această situație. Știu că Guvernul este într-o situație dificilă pentru că trebuie să gestioneze pe lângă o criză sanitară și ceea ce se prefigurează în domeniul economic, iar din acest motiv curajoșii care vin și zic că dau jos Guvernul, le convine de minune acest Guvern așteptând să se erodeze natural. Deci nu poate fi vorba de o moțiune de cenzură în viitorul apropiat. Astea sunt declarații politice".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.