Abjecția absolută a piticului Coroiu Cristoiu, sursa Securității: faptul că Iohannis nu are copii ar fi ”un defect pe care i l-a lăsat Dumnezeu”


Abjecția absolută a piticului Coroiu Cristoiu, sursa Securității: faptul că Iohannis nu are copii ar fi ”un defect pe care i l-a lăsat Dumnezeu”

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) răbufnește, pe Facebook, după ce notoriul Ion ”Coroiu” Cristoiu – sursa Securității, ”ziaristul” care practică terorismul mediatic încă de dinainte de ꞌ89 – a avut mișelia absolută să debiteze, pe blog, că președintele Klaus Iohannis ar avea, cităm întocmai, ”un defect pe care i l-a lăsat Dumnezeu”, și anume că… nu are copii.

”Nici un om politic, nici un om, oricât l-ai antipatiza, nu poate fi atacat în acest fel”, punctează Mircea Marian.

Vă prezentăm comentariul jurnalistului:

”Una dintre cele mai mișelești declarații ale domnului Ion Cristoiu: ‹Nu poţi reproşa cuiva un defect pe care i l-a lăsat Dumnezeu. I se poate reproşa însă lui Klaus Iohannis că gândeşte ca unul care n-are copii›

De unde până unde a nu avea copii este ‹un defect lăsat de Dumnezeu›? Deci toți cei fără copii sunt defecți? Blestemați de Dumnezeu?

Firea e inocentă față de acest personaj sinistru.

PS: Este editorialul publicat de Cristoiu pe blogul său.

PPS: Nici un om politic, nici un om, oricât l-ai antipatiza, nu poate fi atacat în acest fel”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.