Breaking news: VIDEO revoltător: rusofilul Dodon a primit o pungă cu BANI de la Plahotniuc! De ce nu-l anchetează Procuratura pe omul Moscovei?


Breaking news: VIDEO revoltător: rusofilul Dodon a primit o pungă cu BANI de la Plahotniuc! De ce nu-l anchetează Procuratura pe omul Moscovei?

Deputatul Iurie Reniță (fostul ambasador al R. Moldova în România) a prezentat, luni, un nou video în care se vede cu claritate cum Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care s-ar fi aflat o sumă importantă de bani, controversatului președinte Igor Dodon.

Potrivit Deschide.md, în imaginile video prezentate, rusofilul Dodon refuză să ia sacoșa și îi spune lui Plahotniuc să i-o dea lui Costea (Botnar – n. red.), care la rândul său o va transmite lui Cornel (Corneliu Furculiță – n. red.), membru PSRM.

Din imaginile video rezultă că banii pe care îi ia Dodon de la Plahotniuc sunt pentru salarizarea celor din PSRM, socialiștii care își iau lumina de la Moscova. 



Vă prezentăm stenograma discuției:

Dodon: -Iar umblați cu culioașili?
Plahotniuc: -Eu nu știu cât Costea mi-a dat...
Dodon: -Dați-i lu Costea și mâine o să-i dea lui Cornel, pentru că eu la 5 zbor...el trebuie să dea salariile...
Plahotniuc, adresându-se către Iaralov: -Ia..odtai Coste (transmite-i lui Costea) 

Plahotniuc: -El trebuie să-i dea lui Cornel?
Dodon: -Da, ei între dânșii se vor lămuri...

Ca urmare a dezvăluirii acestei sugestive dovezi video, deputatul Iurie Reniță cere Procuraturii Generale tragerea la răspundere a președintelui și inițierea procedurii de demisie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.