Barna, linșat de votanții USR după anunțul batjocoritor de a participa în emisiunea lui Cristoiu, alias "Coroiu": "Demisionați! USR era o speranță pentru mulți, iar dvs. o transformați în dezamăgire!"


Barna, linșat de votanții USR după anunțul batjocoritor de a participa în emisiunea lui Cristoiu, alias "Coroiu": "Demisionați! USR era o speranță pentru mulți, iar dvs. o transformați în dezamăgire!"

Președintele USR, Dan Barna, a fost luat la țintă după anunțul sfidător făcut la adresa propriului electorat de a participa mâine de la ora 17 în cadrul emisiunii sursei "Coroiu" a Securității, trompeta PSD Ion Cristoiu. Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) explica anul trecut strategia trompetelor PSD de a momi liderii partidelor anti-PSD pentru a-i distruge ulterior prin metode securiste. (citiți AICI mai multe detalii)

Redăm câteva comentarii ale votanților USR la anunțul făcut de Barna pe Facebook: 

"Oh, boy! Omul asta e de un ridicol absolut! Si sunt atatia oameni valoroși in USR!"

"Aoleooo, te duci la dementul ala psd-ist. Pregătește-te ca te mitraliaza din toate părțile. E vulpoi bătrân"

"Dane,te-am susținut în campania electorală. Acum cred că a venit vremea să cedezi și să lași pe altcineva să conducă acest partid. Gândește-te la milioanele de români care văd USR PLUS ca singura soluție viabilă de vot."

"Vai de capul tau, daca Ion Cristoiu a devenit o onoare ca sa poti avea un dialog jurnalistic. Presupun ca Barna nu realizeaza ca este pe o panta care va duce USR in neant." 

"Dezamagitor...politic poate e un castig de voturi populiste, dar se pierde din fundatia celor care credeau ca vreti intr-adevar sa schimbati ceva."

"... dacă te pretezi totuși să onorezi invitația lui ' ... " ION CRISTOIU " ce să mai creadă electoratul ' despre tine ca și persoană publică ..."

"Cititi comentariile astea dle Barna? Lasati naibii partidul asta sa-si vada de treaba lui si demisionati. USR era o speranta pt multi iar dvs o transformati In dezamagire"

"Am raportat postarea pe incitare la ură (la altele), pe mine așa m-a făcut să mă simt"

"Daca te duci la cristoiu, iti dau inapoi poza pe care am facut-o cu tine. Nu-mi mai trebuie."

"Scuze !..am alergie la comuniști scoși din formol !"

Vedeți foto cu o parte dintre comentariile dure adresate de votanții USR către Dan Barna: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.