Viorica de la Videle își descrie pe Facebook "senzațiile" despre Iohannis


Viorica de la Videle își descrie pe Facebook "senzațiile" despre Iohannis

Deși a fost obligată de votul popular să se retragă din lumina reflectoarelor, Viorica de la Videle, fost premier al României, încearcă acum un alt tip de celebritate: cea de influencer.

Și astfel, aceasta a început să posteze aproape în fiecare zi câte un mesaj pentru reprezentați ai guvernului Orban sau chiar pentru președintele României, Klaus Iohannis.

Astfel, Viorica Dăncilă a simțit astăzi nevoia să reacționeze la conferința de presă a lui Iohannis și să-și descrie (o cităm) senzațiile legate de prestația acestuia: "Domnule Iohannis, discursul dvs. de azi mi-a creat senzația că v-ați teleportat cu 6 luni în urmă, în plină campanie electorală, nu în plină pandemie! Demagogia sună însă din ce în ce mai prost, domnule președinte, cu o recesiune gravă la orizont și cu greșelile în lanț ale guvernului pe care-l patronați".

Postarea a primit reacții rapide și mulți dintre "fanii" din mediul virtual au încurajat-o pe Viorica Dăncilă să dezvolte un anumit bun simț în raport cu realitatea, de care pare a fi din ce în ce mai puțin conștientă.

"Băăăi Vio', chiar îmi era dor de tine, de opiniile tale! E așa o tristețe în izolare, cu actualii guvernanți... Nu sunt comici deloc. Nu tu o prostie spusă, nu tu o gafă diplomatică, nu tu o imunoglobină, nimic ...

Dacă erai tu premier astăzi...pfffff....ce fain mai era! Bine, am fi pierdut demult lupta cu virusul, dar măcar ne distrai.", i-a mărturisit Vioricăi unul dintre urmăritori.

La rândul nostru, urmărim și noi evoluția Vioricăi de la Videle în noua postură de influencer.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.