O jurnalistă, scoasă din sărite de tupeul PSD&Ponta: Nu aveți dreptul să aduceți reproșuri președintelui și Guvernului Orban!


O jurnalistă, scoasă din sărite de tupeul PSD&Ponta: Nu aveți dreptul să aduceți reproșuri președintelui și Guvernului Orban!

PSD, Ponta și Tăriceanu s-au apucat să pună condiții pentru a vota în Parlament prelungirea stării de urgență pe fondul epidemiei COVID-19. 

CITIȚI ȘI: Ponta, Ciolacu și Tăriceanu vor să detoneze sistemul medical și să saboteze combaterea epidemiei COVID-19. Anunțul criminal făcut de liderii mafiei PSD

Tupeul pesediștilor de a emite condiții și pretenții a scos-o din sărite pe jurnalista Ondine Gherguț, care a subliniat într-o postare pe Facebook că Ponta și PSD nu au dreptul să aducă reproșuri președintelui Klaus Iohannis, Guvernului Orban privind carențele referitoare la combaterea epidemiei COVID-19: "PONTA nu a fost în stare sa salveze 60 de victime de la #COLECTIV, a lăsat o gaură de peste 9 miliarde de euro, nu a făcut nimic pentru economie, pentru Sănătate, asta după aproape 4 ani de guvernare! / PSD Dragnea și Dăncilă NU au făcut nimic în 3 ani de guvernare, au devastat bugetul țării, lăsând goluri de circa 70 de miliarde de euro, însă ei, derbedeii patriei îl pun la zid pe președintele țării pentru că în doua luni nu a umplut visteriei țării, nu a construit spitalele regionale pe care le-a promis PSD!".

Totodată, jurnalista a atras atenția că motivul pentru care pesediștii pun condiții legat de votul privind starea de urgență constă în faptul că vor ca afacerile familiilor lor să fie pompate cu miliarde de euro

Ondine Gherguț: "Cât tupeu la PONTA! Vrea el sa știe de ce a prelungit Iohannis starea de urgență când economia e la pământ!

Vrea PONTA să știe ce-a făcut Guvernul, de ce nu a testat populația în masă, așa cum a făcut Germania, altfel el nu mai votează prelungirea stării de urgență!

Vrea PONTA să știe de ce președintele țării NU pompează miliarde de euro în economie, în agricultură, asa cum face Germania, de ce nu a făcut spitale regionale! Astea în două luni de guvernare fără Parlament majoritar!

Probabil, PONTA vrea sa recupereze ceva din pierderile din afacerile agricole ale socrului, din afacerile celorlalți membrii ai familiei sale și ceva câștiguri, că nu pot sta prea mult fără să paraziteze bugetul public, că prea sărăcesc!

Eu, tu, voi, noi, prieteni, avem dreptul să-i reproșăm președintelui țării, Guvernului Orban carențele, încetineala în reacții împotriva pandemiei, dar NU PONTA sau PSD!

PONTA nu a fost în stare sa salveze 60 de victime de la #COLECTIV, a lăsat o gaură de peste 9 miliarde de euro, nu a făcut nimic pentru economie, pentru Sănătate, asta după aproape 4 ani de guvernare! Camarila sa s-a îmbogățit, în frunte cu membrii familiei sale, iar țara a sărăcit!

PSD Dragnea și Dăncilă NU au făcut nimic în 3 ani de guvernare, au devastat bugetul țării, lăsând goluri de circa 70 de miliarde de euro, însă ei, derbedeii patriei îl pun la zid pe președintele țării pentru că în doua luni nu a umplut visteriei țării, nu a construit spitalele regionale pe care le-a promis PSD! Ii reproșează președintelui țării că nu sunt destule ventilatoare în spitale, destule echipamente de protecție!

Derbedeilor, cum îndrăzniți?! Ați lăsat prăpăd în urma voastră după 7 ani de guvernare, și acum vreți pomparea a miliarde de euro în afacerile familiilor voastre?!

Câtă nerușinare! Dacă nu i-am pedepsit imediat după ce au fugit când au văzut ca pierd procente electorale! Nerușinații!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.