VIDEO Alex Dima: "Hal de echipament pentru oamenii care lucrează pe ambulanță în Suceava"! Un ambulanțier vorbește despre cârpeala cu scoci și saci de gunoi a combinezoanelor


VIDEO Alex Dima: "Hal de echipament pentru oamenii care lucrează pe ambulanță în Suceava"! Un ambulanțier vorbește despre cârpeala cu scoci și saci de gunoi a combinezoanelor

Jurnalistul Alex Dima a publicat miercuri pe Facebook un video care arată felul mizerabil în care se prezintă echipamentul personalului medical care lucrează pe ambulanță în Suceava. Amintim că ieri a fost confirmat primul deces al unui cadru medical în România din cauza COVID-19, fiind vorba de un ambulanțier în vârstă de 52 de ani din Suceava. (vedeți AICI video-ul prezentat de jurnalistul Alex Dima pe Facebook)

Alex Dima: "Incredibil! Hal de echipament pentru oamenii care lucrează pe ambulanță în Suceava. Acolo, aseară un ambulanțier a murit infectat cu Covid-19. Detalii în această seară la StirileProTV".

Un angajat de pe ambulanță a povestit ieri pentru Libertatea despre modul în care sunt cârpite echipamentele ambulanțierilor în Suceava: "Nu mai sunt nici botoși din aceia speciali. Când mergem la diferite cazuri, ne cumpărăm saci menajeri, îi încălțăm și îi legăm tot cu bandă adezivă. Suntem cârpiți din cap până în picioare de zici că suntem mumii. Avem și noi familii, de ce nu suntem protejați?".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.