Zegrean, VESTE CUMPLITĂ pentru Dragnea: Kovesi va deveni șefa Parchetului European, în martie! Va investiga și FRAUDĂRI de fonduri europene EXCLUSIV


Zegrean, VESTE CUMPLITĂ pentru Dragnea: Kovesi va deveni șefa Parchetului European, în martie! Va investiga și FRAUDĂRI de fonduri europene EXCLUSIV

Fostul președinte al Curții Constituționale – l-am numit pe juristul Augustin Zegrean – susține, în exclusivitate pentru Podul.ro, că indiferent de ofensiva coaliției PSD-ALDE, care face totul pentru a-i sabota candidatura, Laura Codruța Kovesi va deveni, în martie, șefa Parchetului European.

Zegrean explică faptul că românca se bucură de o susținere masivă la vârful Uniunii Europene, în timp ce mizeriile revărsate de PSD și ALDE nu comportă nici cel mai mic efect la Bruxelles.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Augustin Zegrean.

”Orice face și spune coaliția PSD-ALDE, laolaltă cu ministrul Justiției, nimic nu va mai conta la Bruxelles: eu nu cred că cineva sau ceva o mai poate întoarce pe Laura Codruța Kovesi din drumul ei către șefia Parchetului European. Se duce și nu se mai oprește! Kovesi are o susținere masivă în cadrul Uniunii Europene, altminteri nu ar fi ieșit la rampă numeroși oficiali de cel mai înalt rang ai partidelor de la Bruxelles care și-au anunțat întregul sprijin pentru româncă. Exponenții Comisiei Europene o susțin pe Kovesi.

Acum înțelegem pe îndelete marea greșeală pe care a făcut-o președintele Klaus Iohannis atunci când a semnat revocarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA. Păi, dacă ea este bună ca să conducă Parchetul European, cum de nu putea fi bună în România, la cârma DNA?! Am spus-o și o repet: Iohannis a comis o eroare când a decis să o revoce, finalmente, pe Laura Codruța Kovesi.

Dacă se va vota în martie, la Bruxelles, Kovesi se va întoarce acasă procuror general european. Sau nu se va mai întoarce, fiindcă și-ar putea face treaba foarte bine și de la Bruxelles, investigând printre altele și fraudele făcute cu bani europeni, de unde și vânzoleala din România. Oficialii Uniunii Europene cunosc foarte bine situația din România, o cunosc chiar mai bine decât românii și știu foarte bine de ce Laura Codruța Kovesi se află în vizorul coaliției PSD-ALDE. Atacurilor politicienilor de pe malurile Dâmboviței vor rămâne fără ecou la Bruxelles”, a declarat Augustin Zegrean, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.