VIDEO (C)Iordache, tupeu, nesimțire, cinism fără limite: "Nu mi se pare o problemă că pacienții din spitalele de stat se spală cu cana!"


VIDEO (C)Iordache, tupeu, nesimțire, cinism fără limite: "Nu mi se pare o problemă că pacienții din spitalele de stat se spală cu cana!"

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, la Realitatea TV că nu i se pare o problemă faptul că sunt pacienți în spitalele din București care se spală cu cana, pentru că apar des defecțiuni la sistemul de alimentare cu apă. Foarte agresiv, el s-a certat cu prezentatoarea, susținând în continuare că nu este nicio diferența între spitalele de stat și cele private.

Florin Iordache a spus că el a fost internat într-un spital de stat din București, susținând că sunt aceleași condiții ca la spitalele private. Când a fost întrebat cu câți pacienți s-a aflat în salon, Iordache a devenit agresiv și nesimțit, certându-se cu prezentatoarea, potrivit aktual24.ro

Iordache: Nu înțelegi că e la fel?

Jurnalistă: Doamne ferește!

Iordache: Nu înțelegi că e la fel? Doamne ferește!

Jurnalistă: Câți erau în salon cu dvs.?

Iordache: Ce credeți, că am stat să-i număr? Când te doare și ai probleme stai să numeri pacienții?

Jurnalistă: Dar nu ați avut un moment de luciditate să vă uitați în salon să vedeți cine mai e?

Iordache: Domnișoară, nu vrei tu să-mi spui cu cine am fost vecin de pat?

Jurnalistă: Spuneți-mi câte paturi mai erau în salon și câte erau ocupate?

Iordache: Da asta e problema?

Jurnalistă: Domnul Dragnea cu siguranță nu mai stă cu încă cinci în salon, că nu are cum la privat, stă singur.

Iordache: Domnișoară, poți să înțelegi că condițiile s-au îmbunătățit? Poți să înțelegi chestiunea asta?

Jurnalistă: Cum puteți spune că sunt condițiile la fel la spitalele de stat și cele private când tocmai am stabilit că ați stat cu alți oameni în salon, iar domnul Dragnea stă singur în rezervă, la televizor?

Iordache: Și care e problema? De unde știi, ai fost tu și ai văzut că stă singur în rezervă?

Jurnalistă: Dvs. știți că la spitalele de stat, când se strică apa caldă, oamenii aia stau internați o săptămâna și se spală cu cană? Știți? În București, aici.

Iordache: Extraordinar!

Jurnalistă: Asta nu vi se pare o problemă.

Iordache: Nu mi se pare o problemă, nu, nu!

VEDEȚI AICI SECVENȚA VIDEO CU NESIMȚIREA LUI (C)IORDACHE

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.