Lovitură dură în plan diplomatic pentru Tăriceanu. Regatul Maroc i-a amânat vizita


Lovitură dură în plan diplomatic pentru Tăriceanu. Regatul Maroc i-a amânat vizita

Regatul Maroc i-a dat o veste proastă marți lui Tăriceanu. Concret, șeful Senatului a fost nevoit să își schimbe agenda întrucât Regatul Maroc a amânat vizita pe care acesta trebuia să o facă în perioada 27-31 martie. 

"Vizita oficială a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în Regatul Maroc, care urma să aibă loc în perioada 27-31 martie 2019, a fost amânată la solicitarea părții marocane, urmând a fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară, ce urmează a fi stabilită de comun acord", se arată într-un comunicat de presă al Senatului.

Amânarea vizitei lui Tăriceanu în Maroc vine la doar o zi după ce Regele Iordaniei a taxat bambiliciul diplomatic al Vioricăi Dăncilă care a anunțat de capul ei că Guvernul României va muta Ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, iar apoi a revenit spunând că de fapt era doar opinia ei personală. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.