Iulian Fota: "Propun să ne strângem în jurul casei lui Kovesi și a doamnei Tarcea și după aia să tragă în noi dacă tot este ultimul an de libertate"!


Iulian Fota: "Propun să ne strângem în jurul casei lui Kovesi și a doamnei Tarcea și după aia să tragă în noi dacă tot este ultimul an de libertate"!

Laura Codruța Kovesi continuă să fie sabotată în drumul ei către funcția de Procuror European. Aceasta a anunțat miercuri la Europa FM că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Citația vine exact înainte ca Laura Codruța Kovesi să fie audiată în Parlamentul European pentru funcția de procuror-șef european.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Continuă SABOTAJUL. Kovesi, citată de Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție chiar în ziua audierilor de la Bruxelles pentru funcția de Procuror European

Totodată, Şefa ICCJ Cristina Tarcea a declarat miercuri, înainte de a fi audiată de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM în cazul completelor de cinci judecători, că acţiunea împotriva sa este un abuz, avertizând că are multe declaraţii interesante de făcut despre discuţii avute cu preşedintele Curţii Constituţionale Valer Dorneanu sau cu Avocatul Poporului Victor Ciorbea. Mai mult, Cristina Tarcea a argumentat acuzația de abuz prin următoarea precizare: "Vă aduceţi aminte de interesul direct al preşedintelui Camerei Deputaţilor în organizarea completurilor de 5 judecători?".

În acest context, expertul în securitate națională Iulian Fota a reacționat virulent la adresa lui Dragnea și a camarilei sale care distrug România. Directorul Colegiului Național de Informații a atras atenția că asistăm la 30 de ani de la căderea comunismului la instalarea unui regim autoritar și abuziv de către niște escroci, iar pe cale de consecință în ritmul acesta vom putea cere în 2020 azil politic în Vest. 

Pe cale de consecință, fostul consilier prezidențial a avut o propunere inedită și anume să ne strângem în jurul casei lui Kovesi și a Cristinei Tarcea și să ne așteptăm ca Jandarmeria să tragă în noi întrucât are un buget cu 520% pentru muniție și armament de tip de război.

"E nasoala rau de tot ! Doar eu vad cum Dragnea si camarila dau foc Reichstagului? Modul in care sunt tratate doamnele Tarcea si Kovesi ne face sa fim increzatori in viitor? Kovesi este la un pas de persecutia politica. Daca ele sunt tratate asa, ce sansa mai are un om obisnuit in fata tavalugului asta? In ritmul asta , la anul , pe vremea asta, vom putea cere azil politic in Vest. La 30 de ani de la caderea comunismului contemplam instalarea de catre niste escroci a unei alte conduceri autoritare, abuzive? Doar atat mai putem?

Eu propun sa ne strangem in jurul casei lui Kovesi si a doamnei Tarcea , ca timisorenii in jurul casei pastorului Tokes. Si dupa aia sa traga in noi.Daca tot este ultimul an de libertate. Ca acolo ajungem. Deja Jandarmeria are buget suplimentar", a scris pe Facebook Iulian Fota. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.