Haideți azi la proteste! Dragnea&Co sunt slăbiți și răniți!


Haideți azi la proteste! Dragnea&Co sunt slăbiți și răniți!

Știu că mulți dintre voi nu mai aveți chef să ieșiți la proteste. Credeți că “nu se rezolva nimic”, că “iar strigăm în față clădirilor goale”, că “ar trebui acum să facă ceva și opoziția, noi am obosit” etc.

Gândiți-vă însă. Dragnea&Co sunt slăbiți și răniți - mai mult decât oricând. O bună parte din partid a plecat la Ponta. Nu mai au majoritate parlamentară. Nu au buget aprobat. Opoziția s-a organizat (USR și PLUS merg în alianță). Magistrații sunt în grevă.

Acum avem nevoie de ține și de prietenii tăi. Să le dăm încă o lovitură mare. Dacă suntem foarte mulți azi - și Europa, și Iohannis, și puciștii din PSD, și magistrații vor căpăta mai mult curaj să îi lovească. Acum e momentul.

Nu trebuie să îi lăsăm să creadă că am obosit sau că acceptăm ce fac! Haideți azi la proteste! Peste tot! Ieșim în număr mare!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.