Efectele emisiunii lui Gușă: oficinele propagandei PSD, lejer în topul audienței


Efectele emisiunii lui Gușă: oficinele propagandei PSD, lejer în topul audienței

Cozmin Gușă are tot felul de idei ciudate în ultima perioadă. De la Partidul Realitatea s-a gândit să își facă și o emisiune la Realitatea TV ce se difuzează joi și vineri. În mod uzual ziua de joi îi revenea realizatorului emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, dar patronul Realitatea TV a avut noi planuri și a stabilit că va avea emisiunea România 2019 și joi.

Efectele emisiunii sale nu au fost cele mai fericite pentru lupta împotriva PSD, fapt relevat de jurnalistul Oreste Teodorescu printr-o postare în care a publicat audiența de joi, 7 februarie. Putem observa că Realitatea TV se află pe locul 5 în topul televiziunilor de știri și talk-show-uri politice, în timp ce Antena 3 și România TV au avut asigurată supremația în condițiile în care Rareș Bogdan nu a mai avut emisiune joi seară. Pe cale de consecință, oficinele propagandistice ale PSD-ului au răsuflat ușurate după ce Cozmin Gușă a moderat emisiunea România 2019 în cursul serii de joi. 

Redăm postarea integrală a jurnalistului Oreste Teodorescu:

"Realitatea tv fără Rares Bogdan a făcut pe tronsonul marcat de ilustrul, genialul, nemaipomenitul, extravagantul, oratorul...practic zeul Cozmin Gusa o audiența generală de 0,5! In serile obișnuite, cu Rares Bogdan la butoane scorul era de 1,8 -2 ...asta da succes! Bravo Kuzmine... ești regele la haudiente!!!", a scris Oreste pe Facebook. 

fotofoto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.