Andrei Caramitru a răbufnit împotriva Oliviei Steer: "Cum își permite media să dea spațiu unor nebuni, teroriști care riscă viața copiilor noștri?"


Andrei Caramitru a răbufnit împotriva Oliviei Steer: "Cum își permite media să dea spațiu unor nebuni, teroriști care riscă viața copiilor noștri?"

Olivia Steer nu se dezminte și continuă cu propaganda criminală împotriva vaccinurilor. În acest context, Andrei Caramitru, membru al USR, consilier al președintelui Uniunii Salvați România, Dan Barna, o critică virulent și atrage atenția că propaganda anti-vaccin ne aruncă într-o situație mai odioasă decât cea din Evul Mediu. Astfel, Andrei Caramitru o cataloghează pe Olivia Steer ca fiind nebună, teroristă, care riscă viața copiilor noștri. 

Totodată, Andrei Caramitru a luat în vizor jurnaliștii care oferă spațiu media unor astfel de personaje care își permit să atace perfid fundamentele științei.

Redăm postarea lui Andrei Caramitru:

"Mă îngrozește curentul ăsta anti-vaccin. Acum văd că o persoană cu clare probleme psihice este port-drapelul acestei nebunii și media îi dă spațiu de emisie, ba chiar o pune în dezbatere cu un medic cu mare reputație. Dezaxații pot ataca acum public știința și sănătatea oamenilor. Sunt egalii medicilor.

Ceva atât de retrograd și obscurantist nu ne aruncă în Evul Mediu. E mult mult mai rău. Știați că biserica a creat primele rețele de spitale și se ocupau de tratamente medicale? Sfântul Albert a avut contribuții esențiale in studiul biologiei de exemplu (în 1200!). “Spital” vine de la Ordinul Cavalerilor Ospitalieri.

Cum e posibil să ataci fundamentele științei? Cum e posibil să încurajezi părinții sa riște viața copiilor lor (dar și a celorlalți copii)? Copiii au drepturi ca persoane independente - nu ai voie ca adult sau părinte să le faci rău. Cum își permite media să dea spațiu unor nebuni, teroriști care riscă viața copiilor noștri?", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.