Nu mai speriaţi lumea!


Nu mai speriaţi lumea!

Şefilor care sînteţi voi, nu mai ieşiţi noaptea, ca hoţii, pentru a le fura oamenilor starea de relativă linişte. Nu mai ieşiţi noaptea să anunţaţi emiterea de fel de fel de ordonanţe militare. Nu mai ieşiţi noaptea cu figurile voastre preocupate să spuneţi „nu fă aia”, „nu fă aialaltă”, nu „pune mîna pe aia”, „nu te uita la ailaltă”, n-ai voie să faci aia” şi „n-ai voie să dregi aialaltă”. Faceţi comunicările ziua, ca oamenii. Nu mai ieşţi noaptea cînd atmosfera sinistră dată de întuneric şi de pustiul străzii accentuează starea de nelinişte a românilor ţinuţi în case.

Televiziunilor care sînteţi voi, nu mai rulaţi non-stop burtiere cu numărul de infectaţi, infectaţi, infectaţi şi cu numărul de morţi, morţi, morţi. Daţi la ştiri ce-aveţi de dat şi spuneţi în dezbateri ce-aveţi de spus şi cu asta basta.

Gîndiţi-vă la oamenii bătrîni şi singuri.

Gîndiţi-vă la românii care suferă de diverse afecţiuni.

Gîndiţi-vă la copiii care au părinţii în alte localităţi.

Gîndiţi-vă la părinţii care au copiii în alte localităţi.

Gîndiţi-vă la oamenii aflaţi în şomaj tehnic şi care nu ştiu dacă vor mai avea unde să lucreze.

Gîndiţi-vă la români.

Nu mai alergaţi după cîştiguri electorale şi după audienţă!
Nu mai speriaţi lumea!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.