Un deputat PSD îl dă exemplu pe Putin pentru gestionarea crizei COVID-19: ”Frumos ar fi să avem și în România așa președinte responsabil?!”


Un deputat PSD îl dă exemplu pe Putin pentru gestionarea crizei COVID-19: ”Frumos ar fi să avem și în România așa președinte responsabil?!”

Deputatul PSD-ist Răzvan Rotaru îl laudă grețos pe autocratul Vladimir Putin, pe Facebook, postându-i pozele și aplaudându-i, ca în ”Sânteia”, vizita propagandistică în incinta unui spital unde sunt internați pacienți diagnosticați cu COVID-19.

Răzvan Rotaru face propagandă putinistă ignorând faptul că planează multiple și spinoase semne de întrebare privind modul în care regimul autocratic Putin gestionează criza coronavirus și raportează pe plan extern adevărata amploare a acesteia. De altfel, e de domeniul evidenței că mesajul deputatului PSD face parte din rețetarul predilect al propagandei putinistoide.

”Model de Președinte! În plină pandemie, președintele rus, Vladimir Putin a mers personal în centrul medical din Moscova, unde sunt tratați pacienții de coronavirus, a stat de vorbă cu ei, cu personalul medical de acolo și s-a arătat interesat de condițiile în care se află aceștia. Deși, primarul Moscovei a declarat că focarul din Capitala rusă este mult mai grav decât au arătat estimările iniţiale. Putin le-a mulțumit cadrelor medicale și i-a asigurat de tot sprijinul său. Deci, se poate! Frumos ar fi fost să vedem și în România, un președinte responsabil și pentru care, soarta cetățenilor să fie o prioritate”, a scris Rotaru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.