Rareș Bogdan: "Mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire! E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani! Lăsați MEDICII în pace!"


Rareș Bogdan: "Mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire! E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani! Lăsați MEDICII în pace!"

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a condamnat modul în care unii jurnaliști, politicieni, ierarhi și primari se cațără pe nenorocirea cauzată de epidemia de coronavirus

Mai mult, liberalul a atras atenția ca medicii să fie lăsați în pace, căci "e singura șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele".

"Lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI și RESPONSABILI", a mai subliniat liberalul. 

Rareș Bogdan, pe Facebook: "Nu mă interesează politica în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încat mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere și puțină simțire față de neamul ăsta atât de încercat au unii din țara această, politicieni, jurnaliști, ierarhi, primari! Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu știu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înțeleg că salvarea vieților e mai importantă decât audiența lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la TV sau cei care așteaptă soluții și alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufletele goale, ori pur și simplu din propriile nerealizări sau frustrări personale. Lăsați MEDICII în pace, e singura șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele! Respectați cerințele, recomandările și obligațiile celor care astăzi se află în Comitetul de Urgență sau care la acest moment istoric au fost aleși, așezați de soartă, să ne conducă prin Deșert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frica îmbolnăvirii și a morții!

Citesc zilnic sute de mesaje doar în zona privată, ieri și alaltăieri au sărit de 1.000 pe zi, îmi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strâng într-o zi la postările sau link-urile găzduite de contul meu de Facebook sau Instagram, lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI și RESPONSABILI. Bunul Dumnezeu să ocrotească România și Neamul acesta!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.