Bilanț catastrofal în Italia din cauza COVID-19: 793 de decese într-o singură zi


Bilanț catastrofal în Italia din cauza COVID-19: 793 de decese într-o singură zi

Situația se înrăutățește din ce în ce mai mult în Italia din cauza COVID-19.

Pe parcursul ultimei zile au murit 793 de oameni din pricina infectării cu noul coronavirus, ajungându-se la un bilanț total de 4825 de decese. Dintre cele 793 de decese din ultimele 24 de ore, 546 au fost înregistrate în Lombardia. Este cel mai catastrofal bilanț pentru Italia de la începutul pandemiei. 

BILANȚUL ZILEI DE IERI: E abominabil ce se întâmplă în Italia: 627 de morți în doar 24 de ore. Numărul total al infecțiilor raportate a depășit 47.000. Dezastrul COVID-19

Totodată, s-au înregistrat astăzi 6.557 de noi cazuri. Numărul total de cazuri înregistrat în Italia a ajuns la 53.578

Vă prezentăm un clasament al numărului de cazuri pe țări, sursa Worldometer

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.