Expert în securitate națională: "L-aș băga pe discotecarul Teodorovici în carantină cu cei care suferă zilele astea"! România, lăsată de PSD să meargă la războiul cu COVID-19 fără arme


Expert în securitate națională: "L-aș băga pe discotecarul Teodorovici în carantină cu cei care suferă zilele astea"! România, lăsată de PSD să meargă la războiul cu COVID-19 fără arme

Expertul în securitate națională Iulian Fota a lansat o serie de atacuri dure la adresa fostului ministru de Finanțe pesedist, Eugen Orlando Teodorovici, care a devalizat bugetul, lăsând România descoperită în calea amenințării epidemiei de coronavirus. Fota a atras atenția că România va avea de înfruntat atât epidemia în sine, cât și criza economică ce-i va urma.

Mai mult, analistul politic a făcut o paralelă între inconștiența de care a dat dovadă Teodorovici pe perioada în care a fost ministru al Finanțelor și iresponsabilitatea lui Tăriceanu, care pe vremea când era premier al României a distrus toată creșterea economică a țării chiar înaintea izbucnirii crizei economice din 2008.

Cu toate acestea, Fota a avertizat că "românii săraci și needucați vor salva din nou PSD de la pedeapsa politică pe care o merită".

Iulian Fota, pe Facebook: "Azi mi-a trecut un gând rău prin minte. Mai că l-aș băga pe discotecarul nostru în carantină cu cei care suferă zilele astea. Vă aduceți aminte cum anul trecut, oameni foarte serioși, economiști cu experiență, mai că nu l-au implorat să nu expună economic și financiar țara pericolelor viitoare? Așa cum Tăriceanu a distrus toată creșterea economică a României, anterioară anului 2010, tot așa individul ăsta iresponsabil și arogant și alții ca el au distrus marja financiară de manevră a țării. Exact când ea are mai multă nevoie. O Românie sugrumată financiar de lațul populist al PSD-ului va trebui acum să înfrunte două mari calamități, pandemia și criza economică ce-i va urma. Și de ar fi numai astea.

În mila lor nesfârșită, românii săraci și needucați vor salva din nou PSD de la pedeapsa politică pe care o merită. Salvare la care contribuie și PNL, prin gafele sale. Dar măcar unor iresponsabili precum Teodorovici să li se arate cartonașul roșu și să fie scoși din terenul politicii naționale. Au distrus mult prea mult. Iar acum când atât de mulți români își riscă viață în războiul ăsta cu coronavirusul ar fi o imensă nedreptate să le mai vedem ăstora mutrele prin preajmă. Să plece în străinătate, după conturile lor!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.