VIDEO România, țara în care regulile nu sunt și pentru politicieni. Senatorul PNL infectat cu COVID-19, dus fără izoletă la spital


VIDEO România, țara în care regulile nu sunt și pentru politicieni. Senatorul PNL infectat cu COVID-19, dus fără izoletă la spital

Senatorul PNL Vergil Chițac, confirmat cu noul coronavirus, soția și asistentul lui au fost duși cu o mașină SMURD, fără izoleta și fără să aibă vreun echipament de protecție, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Echipa care îi însoţea pe cei 3 avea, în schimb, echipamente de protecţie.

Vedeți video: Amintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat vineri că toți senatorii PNL și toți liberalii din BPN vor fi testați în legătură cu noul coronavirus, urmând să se autoizoleze la domiciliu. S-a ajuns la această situație, întrucât Chițac a fost prezent la ședința BPN de luni. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.