Rareș Bogdan îl distruge pe Cîțu: "E o rușine absolută, iar istoria ne va judeca și cetățenii ne vor taxa!"


Rareș Bogdan îl distruge pe Cîțu: "E o rușine absolută, iar istoria ne va judeca și cetățenii ne vor taxa!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a reacționat dur, joi, într-o declarație pentru DigiFM, după ce Florin Cîțu a renunțat la mandatul de premier desemnat chiar înaintea votului de învestitură.

Astfel, Rareș Bogdan a atras atenția că ceea ce a făcut Florin Cîțu este o bătaie de joc la adresa românilor, motiv pentru care liberalii vor fi taxați de cetățeni. Liberalul a adăugat că este rușinos faptul că varianta Guvernului Cîțu a picat înaintea votului de învestitură din Parlament. 

Rareș Bogdan: "E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism. Dacă ei vor să își bată joc de cariera lor, să își bată joc de ei, dar nu de o țară, nu de un partid! Partidul Național Liberal nu merită să i se întâmple așa ceva. Ce face Florin Cîțu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL. (...) 

Nu te joci cu o țară când la granița ta se află sute de mii de români care vor să se repatrieze. Nu te joci cu o țară care are nevoie de un Guven stabil. Nu te joci cu o țară decât dacă ești inconștient și nu cunoști istoria acestei țări, nu îți pasă deloc de România și români și pur și simplu îți bați joc de destinul unor oameni. Dacă ar fi căzut în Parlament era una, dar faptul că nu a căzut în Parlament e o rușine absolută, iar istoria ne va judeca și cetățenii ne vor taxa". 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.