Coronavirusul pune în gardă Digi24. Măsuri obligatorii pentru angajați și invitați, impuse de conducerea postului TV


Coronavirusul pune în gardă Digi24. Măsuri obligatorii pentru angajați și invitați, impuse de conducerea postului TV

Criza privind coronavirusul determină și televiziunile să ia măsuri de precauție. În acest sens, conducerea postului de televiziune Digi24 a luat o serie de măsuri de prevenție prin care li se impune angajaților să aibă un număr cât mai mic de invitați în emisiuni, preferabile fiind interviurile telefonice, să evite orice contact cu aceștia și, mai mult, s-a impus un regim strict de igienă, conform paginademedia

De asemenea, niciun invitat nu va mai beneficia de serviciile de machiaj și coafor pe care le oferă Digi24, iar angajații sunt îndemnați să le evite cât mai mult. 

Redăm în continuare măsurile luate de conducerea Digi 24, trimise angajaților de Dumitru Rahău, producător general al stației:

"Infecția cu COVID-19 nu este deloc vreo glumă, e o amenințare cât se poate de reală. O amenințare care ne poate afecta pe noi toți, atât individual, cât și din punct de vedere al televiziunii la care muncim.

În acest sens, impunem niște reguli noi pe care le aplicăm începând de acum și cu o serie de sfaturi cu caracter obligatoriu:

Niciun invitat invitat nu va mai beneficia de serviciile de machiaj și coafor. Vor fi duși de fetele de la recepție direct în studio.

Rog prezentatorii să evite orice contact fizic cu invitații din platou: strângeri de mâini, pupături etc.

Încercați să păstrați o distanță de 1-2 metri față de invitați. Să încercăm să limităm numărul invitaților din platou

Să încercăm să folosim cât de mult reacțiile telefonice în locul prezenței invitaților în platou

Rog reporterii să încerce să se machieze singuri și să evite pe cât posibil serviciile de machiaj Digi 24

Fetele de la machiaj și coafor sunt obligate să dezinfecteze toate ustensilele, scaunele, mesele și, cel mai important, mânerele ușilor

Vom achiziționa în cel mai scurt timp dispensere de dezinfectant pe care le vom amplasa prin clădire. Vă rog să le folosiți cât puteți de des.

Vom vorbi cu administrativul pentru ca femeile de serviciu să curețe și să dezinfecteze cât se poate de des toate balustradelele, mânerele. Încercați să nu mai puneți mâna pe acestea

Rog reporterii să încerce să evite pe cât posibil apropierea de mulțimi sau de persoane cu risc. Folosiți cât de des puteți dezinfectantul, măștile de față și mănușile chirurgicale, dacă aveți posibilitatea

Rog toți colegii să-și dezinfecteze la începutul programului biroul. Cu spirt. Funcționează impecabil".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.