VIDEO Dezastrul din Ministerul Muncii! Mii de dosare roase de șobolani. Ministrul: ”Viaţa oamenilor călcată în picioare”


VIDEO Dezastrul din Ministerul Muncii! Mii de dosare roase de șobolani. Ministrul: ”Viaţa oamenilor călcată în picioare”

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a postat vineri o înregistrare în care mii de dosare importante, probabil de pensie, sunt depozitate în condiții execrabile, călcate în picioare și roase de șobolani.

"Viaţa oamenilor călcată în picioare.

Aici este şi despre rezistenţa pe care o opune sistemul când îi pui oglinda în faţă.

Revin cu detalii despre ce se întâmplă şi cum ieşim din starea asta. Nu pot să întorc capul atunci când văd o problemă", scrie, pe Facebook, Violeta Alexandru. 

Filmarea integrală poate fi accesată AICI


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.