Fostul ministru Cristian Diaconescu a revenit în PMP: "Ai de ales: ori stai pe margine şi vorbeşti, ori te implici!"


Fostul ministru Cristian Diaconescu a revenit în PMP: "Ai de ales: ori stai pe margine şi vorbeşti, ori te implici!"

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat marți, în cadrul Consiliului Executiv Naţional al partidului, că fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, s-a întors în PMP. 

Eugen Tomac: "Avem o şedinţă specială astăzi, un Consiliu Executiv Naţional care începe cu o veste bună. Să-i urăm bun revenit domnului ministru Cristian Diaconescu. Întărim rândurile şi intrăm în linie dreaptă pentru a ne atinge împreună obiectivele pe care le-am stabilit în acest an - PMP plus 10%. Împreună cu domnul preşedinte Diaconescu, împreună cu ceilalţi colegi, sunt convins că ţintele noastre politice vor deveni realitate".

Conform unor surse citate de Hotnews și Știripesurse, Cristian Diaconescu va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al PMP, a treia poziție în partid. 

Cristian Diaconescu a declarat la revenirea în PMP că din 2014 până în prezent a vorbit destul de pe margine, iar acum este timpul implicării.

Cristian Diaconescu: "Este o perioadă foarte complicată şi dacă ai cât de cât experienţă politică, ai de ales: ori stai pe margine şi vorbeşti, ori te implici. Nu există altă variantă. Din acest punct de vedere, din 2014 până astăzi cred că am vorbit suficient şi cred că, pe de altă parte, este momentul, dacă într-adevăr vrei să fii credibil faţă de tine însuţi şi faţă de cei cu care la un moment dat ai făcut echipă, să te alături şi la bune şi la rele".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.